Predsjednica: Komšić je nesposoban, nelegitiman, irelevantan i laže

Datum objave: 29.09.2019   Broj čitanja: 344
Ured predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović reagirao je na izjave nelegitimnog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića nakon sastanka sa Adamom Diengom, posebnim savjetnikom generalnog tajnika UN-a za prevenciju genocida.
Predsjednica: Komšić je nesposoban, nelegitiman, irelevantan i laže


Iz ureda Grabar Kitarović reagirali su na njegovu izjavu da se "u Hrvatskoj niječe činjenica da je u razdoblju NDH počinjen genocid nad Srbima, Romima i Židovima, kao što i bosanskohercegovački Srbi odbijaju priznati genocid u Srebrenici".

 

“Hrvatima nametnuti član Predsjedništva Željko Komšić je personifikacija preglasavanja Hrvata BiH. U nedostatku vlastite vizije i sposobnosti za rješavanje problema unutar BiH, svojom stalnom neutemeljenom protuhrvatskom retorikom dodatno potvrđuje kako nije samo nelegitiman, već nije ni relevantan sugovornik kada je riječ o međudržavnim odnosima ili bilo čemu drugome", poručuju iz Ureda hrvatske predsjednice.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Istina30.09.2019 03:33 sati
    Po majci Komsic je unuk fasistickog cetnika koji mrze Hrvate. A po Mesicu je gradjanska opcija koja zagovara mirovine sa 3 snite kruha i to trecorazredni gradjani.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio