Svečano počela nova akademska 2019./2020. godina na SUM-u

Datum objave: 01.10.2019   Broj čitanja: 102
Svečano je počela nova akademska 2019./2020. godina za studente prve godine preddiplomskih studija svih fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Svečano počela nova akademska 2019./2020. godina na SUM-u

 

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je istaknuo kako su pred studentima bile dvije mogućnosti, prva je bila nastaviti obrazovanje, a druga odustati?

 

„Upravo obrazovanje i znanost omogućavaju brojne darove života kao što su zdravlje, viši standard, znanje, ali i slobodu te ono najvažnije da osobe sa završenim fakultetom imaju znatno veću mogućnost zapošljavanja. Druga mogućnost – odustati od obrazovanja. Biti zadovoljan sa srednjom stručnom spremom, a znate da možete više od toga. Znate da zajedno sa svojim profesorima na ovom Sveučilištu možete za sebe osigurati bolju budućnost“, rekao je rektor Tomić.

 

 

Vršitelj dužnosti predsjednika Studentskoga zbora SUM-a Ivo Čarapina je poručio brucošima da se uključe u udruge na Sveučilištu te da sudjeluju u izvannastavnim aktivnostima. „Pred mladima su veliki izazovi, a oni su koji odlučili studirati na SUM-u i ne otići izvan države zaslužuju radno mjesto u njoj nakon obrazovanja“, kazao je Čarapina.

 

 

Rektor Tomić je naglasio kako su studenti na Sveučilište došli sa svojim dvojbama, očekivanjima, i nadanjima. „Stoga stojeći na pragu novih izazova krenimo u akademski život s novom energijom, nadom i vjerom“, poručio je rektor Tomić.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Istina02.10.2019 06:06 sati
    1.5 million otishlo u posljednjih 25 godina. Gospo;dar;stvo, zaboravite na vremenito, zivite i razvijajte ovozemni zivot, u zdravu tijelu zdrav duh. Nezalazite svoje duse i zivote u ispraznost. Dao Bog da bude medju vama lidera koji bi znali gospodarski osposobiti svoj narod i svoju zemlju.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio