Mladi Bobanjar posvađao Maldinija i Bobana

Datum objave: 04.10.2019   Broj čitanja: 541
Nakon promjene vlasnika (američki Elliott Management Corporation umjesto kineskog avanturiste Li Yonghonga) Uprava je dobila najpriželjkivanija pojačanja: sportsku politiku preuzele su klupske legende, Paolo Maldini i Zvonimir Boban.
Mladi Bobanjar posvađao Maldinija i Bobana

 

Tijekom ljetnog mercata Boban je odlučivao o dovođenju igrača (Rebić, Leao, T.Hernandez, Bennacer, Krunić...), a Maldini je odabrao trenera (Giampaolo).

 

Danas je Milan u krizi. Teškoj, žestokoj krizi. Nakon šest kola tek na 16. mjestu Serie A sa samo 6 bodova i gol-razlikom 4:8. I to u sezoni u kojoj su se svjesno, uslijed dogovora s Uefom, odrekli igranja u Europskoj ligi.

 

Corriere dello Sport danas donosi vijest kako je donedavni trener Intera Luciano Spalletti hladno odbio poziv da preuzme Milanovu momčad, a Corriere della Sera otkriva kako je odnos Boban-Maldini došao do na najnižu moguću točku i zbog nekih Instagram objava Bobanovog 17-godišnjeg sina Rafaela!

 

Zvone prije tri dana nije došao u Milanello, a baš je noć prije Rafael na Instagramu, odgovarajući na pitanja svojih pratitelja napisao:

- Giampaolo treba otići? Vidjet ćemo što će se dogoditi. Imamo igrače visoke kvalitete, ja mislim da je problem u treneru - napisao je Boban jr.

 

Udarci dolaze sa svih strana, a AC Milan, na koju se god stranu okrene, glavom lupa u nove, sve brojnije i sve veće probleme...

 

Grude.com/24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio