Sunitin otac: Kćer je uvijek htjela biti zvijezda, s tim se nisam slagao i to nas je razdvojilo

Datum objave: 08.10.2019   Broj čitanja: 1685
Vjerujem u tužiteljstvo i sud. Neka svatko odgovara za svoje postupke. Ovim riječima jučer je za "Avaz" otvorio dušu Esad Hindić, otac Sunite Hindić-Bošnjaković (21).
Sunitin otac: Kćer je uvijek htjela biti zvijezda, s tim se nisam slagao i to nas je razdvojilo

 

Njegova kćer sumnjiči se da je usmrtila Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela „Vila Ivanković“ u mjestu Buna pored Mostara.

 

Sugovornik Avaza priznaje da nije bio u najboljim odnosima s kćeri, ali podvlači da vjeruje u svaku riječ koju je izgovorila tijekom saslušanja. Sunita je, između ostalog, tvrdila da se igrala pištoljem i da je slučajno opalio. Htio ju je posjetiti i u pritvoru, ali mu to nije dozvoljeno.

 

- Ona je oduvijek htjela biti velika zvijezda, a ja se s tim nisam slagao. Zato se nismo viđali... Ali ne vjerujem da je u stanju namjerno ubiti čovjeka. U medijima sam pročitao da je i ranije imala problema sa zakonom... Nisam upućen u odnos Sunite i tog gospodina. Mogu samo reći da mi je žao. Kamo sreće da je makar ranjen, da je preživio - u jednom dahu priča Esad.

 

Kaže da ne želi da se o njegovoj obitelji stvori loša slika. - Želim da javnost, a prije svega obitelj ubijenog, znaju da ja nisam džukela. Htio sam otići na sahranu čovjeku, ali me bilo strah. Ovim putem želim izraziti sućut obitelji nastradalog - zaključio je Esad Hindić.

 

Esad Hindić tvrdi da mu nisu poznati detalji zločina. Nije imao odgovor ni na pitanje kako se Sunita, unatoč lomu obje noge, našla u 150 kilometara udaljenom Travniku.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio