Ekskluzivno: Naslovnica Hrvatskog tjednika koja je uzburkala duhove

Datum objave: 25.10.2019   Broj čitanja: 820
Hrvatski tjednik objavio je na svojoj najnovijoj naslovnici da je slučaj silovanja kod Zadra izmišljen, a sve donosi pod egidom: Šokantna istina.
Ekskluzivno: Naslovnica Hrvatskog tjednika koja je uzburkala duhove

 

Tvrde da u spisu ne postoji ni jedan dokaz da je bilo individualnoga ili skupnoga silovanja te da sve priložene snimke i psihogram dokazuju da je riječ o dragovoljnom maloljetničkom seksu.

 

Objavili su i fotografija s upitom: Ako je u ožujku silovana, kako je moguće da je na fotografijama iz travnja i kolovoza u društvu sa silovateljima.

 

Nadalje se tvrdi da je djevojčica postala žrtva medijsko-policijske i ulične harange ljevičarske rulje. Zadarski suci uvjereni su da su je pojedinci u policiji nagovorili da kaže kako je uz dobrovoljan seks imala i prisilni.

 

Ivica Marijačić, glavni urednik Hrvatskog tjednika ističe da one koji njegov tjednik bojkotiraju ne zanima presumpcija nevinosti, ali da njega obvezuje. - Još jednom: Nema prijave za skupno (grupno) silovanje, postoji prijava protiv samo jednoga za individualno silovanje u ožujku ove godine, a silovatelj je onaj s fotografije mladić s kojim se silovana mazi u travnju, dakle mjesec dana nakon silovanja. Tko hoće biti debil , neka bude. U Hrvatskom tjedniku ne pristajemo na tu manipulaciju - poručio je.

 

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio