Novo pismo iz AMUS-a: Ne želimo zastrašiti Grude.com

Datum objave: 28.10.2019   Broj čitanja: 750
Asocijacija kompozitora - muzičkih stvaralaca AMUS poslala je novo priopćenje portalu Grude.com, s obzirom da smo ono ranije shvatili kao zastrašivanje zbog činjenice da se naše novinare već dulje vremena zastrašuje zbog pisanja da je Željko Komšić, inače prijatelj novog predsjednika AMUS-a, nelegitimni član Predsjedništva BiH.
Novo pismo iz AMUS-a: Ne želimo zastrašiti Grude.com

 

Iz AMUS-a su u novom priopćenju istaknuli da ne žele niti zastrašiti niti uvrijediti novinare portala Grude.com koji već dulje vremena imaju zdravstvenih problema zbog pisanja da je Željko Komšić nelegitiman. Naravno, nelegitimni nije tema ovog teksta, nego kako je Sejo Sexon novi predsjednik AMUS-a njegova velika podrška i podupiratelj onih koji žele majorizaciju Hrvata u BiH, a inače živi u Zagrebu koji je, gle čuda, glavni grad Hrvatske, onda smo posumnjali da bi pritisak mogao biti izvršen i s te strane.

 

Međutim, u AMUS-u tvrde da to nije istina te da njihove prostorije nikad nije pretraživala SIPA niti da oni bilo koga zastrašuju.

 

Njihovo priopćenje/demantij opet prenosimo u cijelosti.

AMUS: DEMANT NA NASLOV "Prostorije AMUS-a pretraživala je i SIPA" - dodatak

 

Prostorije AMUS-a nikada nije pretraživala SIPA, obzirom da je cijeli tekst bio fokusiran na pisanje o prethodnoj sjednici Skupštine demant je upućen na pisani tekst.

 

Niko iz AMUS-a ne želi zastrašiti niti na bilo koji način uvrijediti novinare portala Grude.com, demant istog teksta je proslijeđen i Vašim kolegama, novinarima portala Bljesak.info i isti je u cjelosti prenesen. Mi se samo pozivamo na zakon koji štiti pravna lica u slučaju iznošenja neistinitih činjenica. Opet ćemo se pozvati na isti zakon, obzirom da svojim pisanjem možete nanijeti neizmjernu štetu poslovanju Asocijacije kompozitora – muzičkih stvaralaca (AMUS). Budite slobodni da pratite naše poslovanje jer je isto u potpunosti transparentno.

 

Obzirom na sve naprijed navedeno, kao i činjenicu da je Zakonom o zaštiti od klevete propisano da je svako lice koje prouzrokuje štetu fizičkom ili pravnom licu iznošenjem ili prenošenjem izražavanja neistinitih činjenica odgovorno za klevetu i dužno naknaditi pričinjenu štetu, predlažemo da objavite istaknute navode i suzdržite se od daljnjeg prenošenja neistinitih činjenica, a sve kako ne bismo pokrenuli sudski postupak za naknadu štete radi učinjene klevete pred nadležnim sudom.

 

Asocijacija kompozitora – muzičkih stvaralaca AMUS

 

Povezane vijesti: AMUS prijeti portalu Grude.com preko demantija! Demantij prenosimo u cijelosti

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio