Mesić izrazio nadu da će Grabar Kitarović izgubit! Hvalio Komšića

Datum objave: 29.10.2019   Broj čitanja: 299
Stjepan Mesić u Kazahstanu se tradicionalno sastao s novinarima Klixa i s kazahstanskim dužnosnicima koje vjerojatno još laže da je predsjednik Hrvatske pa kao u vremenu rata sakuplja donacije za privatne potrebe.
Mesić izrazio nadu da će Grabar Kitarović izgubit! Hvalio Komšića

 

U moru izgovorenih gluposti među kojima je konstatacija Mesića, novinara Klixa i nekog konzula ili veleposlanika, nismo sigurni, definitivno je ona da je "region bio mirnije mjesto dok je on bio predsjednik".

 

Za Komšića je rekao da je civilizacijski iskorak. "Dogodio se jedan civilizacijski pomak, iskorak, što neki jednostavno ne razumiju. Civilizacijski iskorak da ljudi nisu glasali samo kao na popisu stanovništva prema svom nacionalnom izboru već su glasali prema projektu. Za mnoge je Komšić bio taj koji je nudio jedan civilizirani pristup, nudio je jednu novu opciju za Bosnu i Hercegovinu", tvrdi bivši hrvatski predsjednik.

 

Za izjave Kolinde Grabar Kitarović smatra da su neprihvatljive, a najviše mu smeta što priča da se danas za Hrvatsku zna, a da se za njegovu Jugoslaviju nije znalo. Nazvao je njene izjave nacionalističkima i nada se da neće pobijediti na izborima.

 

Također, pričao je i protiv Hrvatske, a to i nije nešto novo. Najbolje od svega je da on smatra da Hrvati ne moraju strahovati od islamizma u BiH. - To jednostavno ne postoji i nema tragova opasnosti za nas susjede i dalju Europu - tvrdi Mesić koji očito glave civila koje je El Mudžahid sjekao u ratu ili obitelj iz Konjica koju je pobio Muamer Topalović Mesić ne smatra dovoljno hrvatskima. Ili su mu ipak srcu više prirasli El Mudžahid, Topalović i slični.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio