Sin legendarnog nogometaša Cafua preminuo na utakmici

Datum objave: 01.11.2019   Broj čitanja: 420
Legendarni bivši nogometaš, 49-godišnji Brazilac Cafu prije dva mjeseca izgubio je sina. Danilo Feliciano de Moraes preminuo je u 30. godini. Prema brazilskim medijima, doživio je srčani udar igrajući nogomet.
Sin legendarnog nogometaša Cafua preminuo na utakmici

 

Požalio se da se ne osjeća dobro nakon desetak minuta igre u dvorištu obiteljske kuće u Sao Paulu. Otišao je u bolnicu, gdje je ubrzo preminuo, a vijest je potvrdio Cafuov bivši suigrač i prijatelj Paulo Sergio.

 

Cafu je sada prvi put izašao u javnost nakon teškog životnog šoka i ispričao kako se danas osjeća. Svoju priču ispričao je za portugalski Record.

 

"Imali smo zakazanu utakmicu s prijateljima. Igrali smo s prijateljima pet na pet, a Danilo je bio u istoj ekipi kao i ja. Na pauzi je izašao, a ja sam nastavio igrati i tri minute kasnije primijetio da se nešto događa pored terena. Izašao sam vidjeti što je u pitanju i vidio sam sina kako leži na travi", rekao je Cafu za Record pa dodao:

 

"Uspaničio sam se jer je i ranije imao problema sa srcem. Pozvali smo hitnu pomoć i rekli su da stižu za deset minuta. Znao sam da ne možemo čekati, stavio sam ga u automobil i za pet minuta smo bili u bolnici. Stanje mu se pogoršalo, liječnici su ga pokušali oživjeti na puno načina. Nakon sat i pol borbe pozvali su me nasamo, a ja sam rekao: Ne morate mi ništa reći, znam. Nakon toga sam ustao, zaplakao i molio Boga da mi ne uzme dijete", opisao je Cafu.

 

Njegov život nakon smrti sina postao je težak. Više ne ide na teren na kojem ga je izgubio.

 

"Pokopati dijete je nešto što nikom ne želim. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvijek ne mogu shvatiti što se dogodilo. Nisam još skupio hrabrosti da uđem u njegovu sobu. Više ne idem ni na teren gdje se sve dogodilo", rekao je pa dodao:

 

"Ne mogu vam objasniti kakav je to osjećaj dok bacaš zemlju na lijes vlastitog sina, znajući da se on više nikada neće vratiti. Plačem dok vozim. Pozovem prijatelje samo da se isplačem. Plačem, plačem i plačem. Plač je jedino što izlazi iz mene", zaključio je Cafu.

 

Index.hr

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio