Božić u Posušju 2019. - Javni poziv za najam štandova

Datum objave: 05.11.2019   Broj čitanja: 233
Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.
Božić u Posušju 2019. - Javni poziv za najam štandova


I ove godine Općina Posušje organizira manifestaciju Božić u Posušju te tom prilikom poziva sve zainteresirane na prikupljanje pisanih ponuda za obavljanje ugostiteljskih, trgovačkih, uslužnih i sličnih djelatnosti na tipskim štandovima tijekom sajma.

 

Manifestacija pod nazivom Božić u Posušju održat će se u razdoblju od 20. do 24. prosinaca na Trgu hrvatskih branitelja gdje će se postaviti tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu. Točna satnica održavanja sajma će se odrediti naknadno.

 

Kako su priopćili iz Općine Posušje, sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju na ovoj manifestaciji. Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati. Također, Općina Posušje snosi troškove postavljanja, elektrifikacije i ostalih energenata, sukladno djelatnostima zainteresiranih ponuditelja, a u slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

 

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima: mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje) i vrsta proizvoda (prikladniji uz tematski događaj imaju prednost). Dio prihoda dobivenih tijekom manifestacije će se donirati u humanitarne svrhe.

 

Svi zainteresirani prijave mogu dostaviti putem elektronske pošte: opcina.posusje.gs@tel.net.ba ili na portu Općine Posušje.

 

Javni poziv je otvoren do 1. prosinca.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio