Robert Baković HERCEGOVAC POBJEDNIK: Moja nagrada ide na novu garderobu

Datum objave: 10.12.2019   Broj čitanja: 1520
Rođeni Duvnjak Roko, Robert Baković, pobjednik četvrte sezone showa "Život na vagi" oduševio je javnost u Hrvatskoj i BiH.
Robert Baković HERCEGOVAC POBJEDNIK: Moja nagrada ide na novu garderobu

 

Večeras je gostovao u RTL Direktu, a na početku je kazao da ga nema pola i da je to super osjećaj.

 

Istaknuo je da će se ubuduće pridržavati prehrane i savjeta nutricionistkinje Marije te što više trenirati da zadrži trenutnu kilažu. - Vratit ću se staroj ljubavi, nogometu - govori 42-godišnjak iz Tomislavgrada, prenosi Grude.com. Također, otkrio je i što ga je dovelo do ove kilaže. - Masna hrana. Kada sam jeo salata i povrće bi ostali, a meso i masno bi bili pojedeni. Smršao sam ja i prije 12 godina za 40 kilograma, a onda sam se vratio starim navikama - priznaje.

 

Ali, stava je da se debljini neće više vratiti. - Odgovara mi ovaj plan prehrane i može se i mora nastaviti s istim režimom kao i u showu. Mi Hrvati općenito nemamo granicu. Dok sve ne pojedemo nećemo prestati i puno nas zna kako treba jesti, ali se ne pridržavamo toga. Priznajte sebi da ste predebeli i ne sramite se tražiti pomoć i ustrajno radite - poručio je Hercegovac pobjednik.

 

Kroz šalu je prokomentirao da nagrada od pobjede u showu "Život na vagi" ide na novu garderobu.

 

Dao je i intervju za 24 sata u kojem je također otkrio mnoge stvari.Evo što je rekao u intervijuu za 24sata.hr.

 

Kako ste se odlučili prijaviti? Kad se ono nešto u vama ‘preokrenulo’?

- Prijavili su me moja žena Ana, sestra Ivana i sestrična Martina. Sve je to počelo iz neke šale, ali kad su me zvali iz ‘Života na vagi’, jako sam se iznenadio. Na nagovor žene i obitelji pristao sam ući u show. Jako mi je bilo neugodno i nelagodno. Nevjerojatno mi je bilo do kuda sam se doveo i kako sam se zapustio. Došao sam do zida. Sam se nisam više mogao motivirati i jednostavno sam u ovom showu vidio spas.

 

Djelovali ste kao jedan od ustrajnijih kandidata. Otkuda ste crpili snagu?

- Laskalo mi je što su u meni vidjeli ustrajnog kandidata, ali sam i osjećao opterećenje. Zbog toga sam se trudio biti što bolji i postići svoj cilj. Moja snaga i motivacija bila je moja obitelj. Želja da s djecom provodim kvalitetno vrijeme. Htio sam postati otac kakvog oni zaslužuju.

 

Koji su vam bili najteži trenuci u showu? Jeste li imali krize i razmišljali o odustajanju?

- Odustati skroz, nikad! Na početku sam imao krizu. Glavom sam još bio vani i nisam bio fokusiran. Prilikom dolaska Bare u kuću bio sam fasciniran tim čovjekom. To me dosta emotivno dirnulo, ali istodobno mi je to bio snažan poticaj u ostvarenju svojega cilja.

 

Pokazao je što se može napraviti od sebe. To me dosta emotivno dirnulo, a istodobno mi je bilo snažan poticaj u ostvarenju svoga cilja.

Kako vam danas izgleda igra s djecom? Što kažu oni na tatinu transformaciju?

- Oduševljeni su. Djeca stalno govore: ‘Tata više nije debeli, ha, ha’. Čak me moja najmlađa kći Eva nije prepoznala na prvu. Danas nam je igra vezana uz sport. Najviše vole igrati košarku, a i za šetnju su uvijek spremni.

 

Koliko je lakše mršavjeti u kući uz trenersku podršku u odnosu na vani? Kakav ste si režim zadali po izlasku?

- Unutra je puno lakše. Mi smo svi tamo došli s jako malo motivacije i bilo je neophodno da nas netko motivira i potiče. U kući se baviš samim sobom, ne vodiš brigu o svakodnevnim stvarima, koncentriran si samo na to. Vani je ipak drugačije. Posao, obaveze, briga o djeci, ženi, obitelji. Danas sam i ja motiviraniji, nije mi problem vani se pridržavati svega naučenog. Trudit ću se primjenjivati navike iz kuće, trenirati od 4 do 5 puta tjedno i vikendom otići s obitelji na neki rekreativni izlet. Planiram se pravilno i zdravo hraniti, a vikendom si priuštiti hranu po guštu. To je otprilike neki moj plan.

 

Na što ćete potrošiti iznos od glavne nagrade?

Dio nagrade sigurno ću potrošiti na dugo očekivani shopping. Napokon ću kupiti odjeću kakvu želim, a ne ono što sam osuđen nositi. Ostatak će čuvati žena, ona je u tome bolja nego ja.

 

Mislite li da ćete uspjeti zadržati ovu težinu?

- Planiram se udebljati od 5 do 7 kg, poraditi malo na mišićnoj masi i tu negdje onda ostati.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio