Evo kada Grude i Hercegovina mogu očekivati OTVARANJE KAFIĆA

Datum objave: 05.05.2020   Broj čitanja: 3074
Kava s prijateljima, lagano opuštanje uz čašu vina, runda piva, jedna ljuta s nogu...
Evo kada Grude i Hercegovina mogu očekivati OTVARANJE KAFIĆA

 

Znamo da velikom broju ljudi nedostaju ti sitni užici, a sve i da ste zakleti protivnik kafića, nekako je sve drukčije kada pogledate da su prepuni i da vaša općina i grad nisu upali u letargiju i da ima nekog života.

 

Nažalost, skoro dva mjeseca u BiH kafići, restorani i drugi ugostiteljski objekti ne rade, a kako je za Grude.com potvrdio izvor blizak Federalnom stožeru civilne zaštite, već su počeli razgovori o otvaranju kafića i drugih objekata, a idućeg tjedna oni će se intenzivirati tako da se oko polovine mjeseca, za nekih 10 do 15 dana može očekivati i njihovo otvaranje.

 

- S obzirom da se epidemiološka situacija popravlja, ove mjere se razmatraju i pretpostavlja se da će se početi provoditi za 10 do 15 dana, međutim to ne znači da je opasnost prošla već da smo u ovoj prvoj fazi situaciju stavili pod kontrolu, a sada s normalizacijom stanja moramo mi preuzeti inicijativu i ostvariti pobjedu. Ovo nije utrka na 100 metara, ovo je maraton, ali danas imamo i jači organizam i suvremeniju medicinu u odnosu na prije 100 godina kada je španjolica praktički u svakoj obitelji uzimala barem jednog člana i vjerujemo da ćemo u nekom duljem razdoblju izići kao pobjednici u ovom maratonu. Zdravlje je najvažnije i kao kolektiv smo to prepoznali, a u budućnosti, dok god ova opasnost postoji, odnosno nema joj primjerenog lijeka, moramo živjeti pridržavajući se određenih pravila koja će u datom trenutku biti na snazi - kazao je sugovornik blizak Federalnom stožeru civilne zaštite.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio