CRNAJA Počeli pripremni radovi u najgorem tunelu na putu Mostar-Sarajevo

Datum objave: 11.01.2021   Broj čitanja: 255
JP Ceste Federacije BiH najavilo je da danas, počinju pripremni radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja, na magistralnoj cesti Sarajevo-Mostar.
CRNAJA Počeli pripremni radovi u najgorem tunelu na putu Mostar-Sarajevo

 

- Nakon što izvodač radova dobije suglasnost na režim preusmjerenja prometa od strane nadležnog ministarstva, promet kroz tunel će se početi odvijati naizmjenično, jednom prometnom trakom, i biti će reguliran svjetlosnom signalizacijom.

 

O datumu stupanja na snagu režima preusmjerenja prometa javnost će biti pravovremeno informirana.

 

Obzirom na stanje tunela Crnaja i nužnost radova na njegovoj rekonstrukciji, te posebno imajući na umu sigurnost sudionika u prometu koji se kreću ovom cestovnom dionicom, apeliramo na strpljenje i maksimalno razumijevanje nužnosti radova koji će se izvoditi, priopćeno je iz ovog javnog poduzeća.

 

Direktor Cesta Federacije BiH, Ljubo Pravdić, kaže da su poduzete sve aktivnosti kako bi ograničenja i poremećaji u odvijanju prometa bili svedeni na najmanju moguću mjeru.

 

- Svjesni smo da će zbog radova na rekonstrukciji tunela promet ovom dionicom biti otežan, ali uvjeren sam da nam je svima sigurnost sudionika u prometu najvažnija. Dalje odlaganje početka radova nosi previše sigurnosnih rizika, jer je Crnaja odavno prepoznata kao jedna od crnih točaka na bh. cestama. Mi ćemo sa svoje strane uraditi sve što je u našoj mogućnosti kako bi radovi što brže i kvalitetnije bili okončani. Posebno smo posvećeni uspostavi režima prometa koji će rezultirati što kraćim zadržavanjem vozila i boljom prohodnosti ove dionice za vrijeme izvođenja radova, ističe Pravdić.

 

JP Ceste FBiH će redovito, putem svoje web stranice te posredstvom medija, informirati javnost o svim relevantnim pojednostima koje se odnose na projekt rekonstrukcije tunela Crnaja.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio