Posušak je požalio što je kratko ostavio upaljeno auto

Datum objave: 22.01.2021   Broj čitanja: 607
Nakratko je izišao iz vozila i ušao u poslovnicu banke..
Posušak je požalio što je kratko ostavio upaljeno auto

 

Dana 20.01.2021. godine u 14 sati BH državljanin (19) iz Posušja pristupio je u PU Posušje i prijavio da je taj dan oko 13:20 sati parkirao vozilo marke VW Golf tip IV, BH registarskih oznaka, u Ulici fra Grge Martića u Posušju, te je nakratko izišao iz vozila i ušao u poslovnicu jedne banke ostavivši motor vozila u radu, a kada je izišao iz banke vidio je da je netko odvezao vozilo.

 

Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji a tijekom dana navedeno vozilo pronađeno je, s vidljivim oštećenjima i bez registarskih oznaka, na lokalitetu Tomilje u mjestu Gradac, općina Posušje, nakon čega je isto specijalnim vozilom „pauk“ prevezeno u krug PU Posušje.

 

Slobode je lišen Š. J. (29) iz Posušja i nad njim je izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

 

Po kompletiranju predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Š. J. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH u stjecaju s kaznenim djelom Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a F BiH.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio