Struja usmrtila mladi par koji je planirao vjenčanje ove godine, susjedna zemlja zavijena u crno

Datum objave: 17.02.2021   Broj čitanja: 10958
U Kremni u susjednoj Srbiji danas je muk, tuga i nevjerica. Ugašena su dva mlada života. Dvoje mladih ljudi, U.Đ. (29) i njegovu djevojku J.J. (30) koji su bili u višegodišnjoj vezi i planirali se ove godine vjenčati, sudbina je odvela pravo u smrt, piše Nova.rs.
Struja usmrtila mladi par koji je planirao vjenčanje ove godine, susjedna zemlja zavijena u crno

 

U kuću njegove bake u Kremnima, došli su kako bi proveli blagdane, kako bi se odmorili ne sluteći da će im to biti posljednje. Prema prvim informacijama mladića je struja ubila dok se kupao, a djevojka je stradala u želji da mu pomogne. Pronašli su ih rođaci jer je ih alarmirala rodbina iz Požege jer se čitav dan nikom nisu javljali. U kupatilu kuće, mrtve ih je pronašao mladi rođak koga je rodbina iz Požege zvala i pitala zna li što o njima i da provjeri gdje su i kako su. Kada je ugledao stravičan prizor, pozvao je svog brata a onda su se okupili i susjedi, ubrzo i hitna pomoć i policija. Mladi rođaci nisu željeli razgovarati o tome što su u kući vidjeli. Što se sinoć u Kremnima dešavalo, priča za portal Nova.rs susjed Vidosav Đurđić, koji je od kuće u kojoj se tragedija dogodila, udaljen stotinjak metara.

 

“Ja sam  sinoć bio u kući, gledao TV. U jednom trenutku, mislim da je bilo sinoć poslije devet, krenuše svijetliti automobili, kola jedna za drugim prolaze. Hitna pomoć, policija, mrtvačka kola, prođoše ovuda, izašao sam iz kuće i gledam, ne znam što se dešava. Onda susjeda ovdje zakuka, poginuše djeca, tada sam vidio da su sva ta kola ispred njihove kuće. Poslije čujem da ih je ovaj dečko, njihov rođak, našao mrtve u kupatilu”, ispričao je potreseni susjed Vidosav. 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio