Hercegovci se natjecali u pub kvizu: Ekipa „Vlatka Otkos“ pokazala najbolje znanje
Datum objave: 20.03.2017   Broj čitanja: 1965
Na pub kvizu nastupile su ukupno 23 ekipe sastavljene od igrača s područja općine Čitluk, Ljubuškog, Širokog Brijega, Mostara, Tomislavgrada i ostalih hercegovačkih mjesta
Hercegovci se natjecali u pub kvizu: Ekipa „Vlatka Otkos“ pokazala najbolje znanje

Pub kviz u Međugorju, prvi ovakav kviz općeg znanja održan na području naše općine, privukao je veliko zanimanje natjecatelja. Natjecanje je održano u Kuglani Međugorje.

 

Na pub kvizu nastupile su ukupno 23 ekipe sastavljene od igrača s područja općine Čitluk, Ljubuškog, Širokog Brijega, Mostara, Tomislavgrada i ostalih hercegovačkih mjesta, a najboljom se pokazala ekipa „Vlatka Otkos“,za koju su nastupili: Kristijan Musa, Marko Musa, Mirko Musa, Ivan Barbarić i Stanko Ćavar.

 

Od Franje Pavlovića, organizatora turnira, koji je i sam veliki zaljubljenik u pub kvizove i kvizove poput Potjere i Milijunaša, doznali smo da su ekipe sastavljene od ljubitelja znanja u prvom dijelu natjecanja rješavale „pismeni“ dio kviza, potom i „usmeni“, nakon čega je bio poznat pobjednik kviza koji je protekao u sjajnom ozračju i ugodnom druženju natjecatelja.

 

Pobjedničkoj ekipi pripala je glavna nagrada, a u slučaju pub kviza održanog u Međugorje to je 80% od ukupne uplate natjecatelja za sudjelovanje u natjecanju općeg znanja.

 

- Kviz je protekao u sjajnom ozračju,tako da su na kraju svi pobjednici. Zahvaljujem svima što su došli i vjerujem da će ova inicijativa zaživjeti u Hercegovini – kazao je Franjo Pavlović, uz zahvalu Kuglani Međugorje koja je ugostila prvi pub kviz.

 

Uzimajući u obzir odličan odziv natjecatelja i atmosferu koja je vladala tijekom natjecanja ljubitelja znanja, za očekivati je da će vrlo brzo u Međugorju biti ponovno održan pub kviz, piše Citluk.ba.

Fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio