Nova ''moda'' u Americi: Naučite plivati kao sirena!
Datum objave: 20.03.2017   Broj čitanja: 261
Škola za sirene
Nova ''moda'' u Americi: Naučite plivati kao sirena!

Škole za sirene, odnosno tečajevi plivanja pomoću repa sve su popularniji vid zabave djevojaka, ali i muškaraca svih uzrasta u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

 

Škola Aqua Mermaid je širom SAD-a i Kanade otvorila tečajeve na kojima djevojke "ostvaruju" san da postanu sirene. Pored učenja plivanja i ronjenja uz pomoć peraja, polaznici tečaja uče i sve što se veže za legende o sirenama.

 

Specijalni kostim za sirene košta između 100 i 5.000 dolara, a jedna od najpopularnijih škola za sirene otvorena je u Chicagu.

 

"U SAD-u i Kanadi imamo osam škola za sirene. To je izuzetno težak, ali i zabavan stil plivanja. Od srpnja prošle godine smo završili obuku za više od 300 sirena", kazala je osnivačica škole u Chicagu Nora Kaitis.

 

I Jose Lopez je za Anadoliju kazao kako kao muškarac uživa u druženju i učenju plivanja pomoću repa.

 

"Ovo je jedinstveno iskustvo, sport i zabava. Teško je plivati sastavljenih nogu, ali ni zabave ne nedostaje", kazao je Lopez.

 

Stjuardesa Blanca Rojas je kazala kako je za školu za sirene saznala na internetu i kako je sa prijateljicama odlučila da se iskuša u tome.

 

"Zaljubile smo se u ovaj sport. Baš je zabavno i nastavljamo sa tečajevima kako bismo zadržali formu i vitalnost", kazala je Rojas.

 

Profesionalni plivači-sirene zarađuju poprilično dobre iznose novca za predstave u luksuznim hotelima ili na privatnim zabavama.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio