VIDEO: Petar Grašo kroz suze poručio samohranom ocu, glazbeniku: ‘Vi ste dokaz da Bog postoji’
Datum objave: 04.04.2017   Broj čitanja: 18373
Sramežljiv i skroman 53-godišnji Krešimir Baričević, uvjerljivo je pobijedio u glazbenom showu 'Nikad nije kasno'. Krešo je oduševio sve prisutne svojom izvedbom pjesme 'You raise me up', i uspio rasplakati Petra Grašu.
VIDEO: Petar Grašo kroz suze poručio samohranom ocu, glazbeniku: ‘Vi ste dokaz da Bog postoji’

 

"Osjećam se veličanstveno! Veoma polaskano i počašćeno, prvenstveno zato što je priznanje došlo od strane struke. Tu nije usamljen osjećaj mog ushićenja, već se kod mene miješaju i emocije žala što sam ostavio iza sebe svoje kolegice i kolege, za koje smatram da su neki od njih veliki vokalni virtuoze poput Regine, Snježane Demarin, Vladimira Matice i Darka Cerniara. Pretpostavljam da je moja pobjeda bazirana na osjetljivosti same moje interpretacije, odnosno da su kod žirija presudile moje emocije koje sam prenio!" - zaključio je Krešimir, pobjednik prve sezone glazbeno natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno'.

 

Tonči Huljić ga je već pitao od kuda seže njegov vokal, kako bi mu bilo lakše napisati pjesmu. "Pošto je on velik i iskusan kompozitor, priznajem da me malo strah kakvu će pjesmu napisati, no ne sumnjam u njega. Nadam se da će pjesma biti u mom melankoličnom stilu" - kaže Krešo, koji će nastaviti svoju 'karijeru' uličnog svirača, jer je za njega 'ulica' dio njegovog života. "U jednom sam gradu jednom ili dva puta godišnje, jer ne želim dosaditi ljudima" - dodaje.

 

Krešimir Baričević je ulični svirač od 1999. godine i samohrani otac, s obzirom da mu je prije tri godine supruga umrla od raka dojke.

 

Pogledajte kako je Krešimir otpjevao pobjedničku pjesmu, ali i reakciju Petra Graše nakon emotivne izvedbe.

 

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 09.04.2017 00:07 sati
    prekrasno
  • Dubravka Kraljević04.04.2017 21:44 sati
    DIVNO
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio