Matea Iličić u kolumni poručuje: Nikad dosta dobrih ljudi!
Datum objave: 11.04.2017   Broj čitanja: 3378
Matea Iličić (21) studentica novinarstva i kolumnistica portala Grude.com, donosi nam prelijepu kolumnu koja u ovim danima tjera na promišljanje.
Matea Iličić u kolumni poručuje: Nikad dosta dobrih ljudi!


NIKAD DOSTA DOBRIH LJUDI!

Matea Iličić

 

Negdje mi je iskočio, nazovimo ga citat, „Nikad dosta dobrih ljudi“ i to me je inspiriralo da pišem ovu kolumnu. Nisam odavno. Bila sam povukla kočnicu, ali i pisanja nikad dosta. I za stvaranje vlastitih misli, želja, muka, veselja uvijek se nađe vremena...

 

Da se vratim citatu koji će meni biti vodilja ovog tjedna. Sjetio me je na određene stvari, u ovom Velikom tjednu, u pripremama za Uskrs. Jer je kroz ovaj citat i Uskrs poveznica i vodilja za sve nas. Određene brige koje snađu svakoga od nas, i trenutak... ta iskra koja je jako važna...
Vjerujem da svi imamo ljude koji kažu "tu sam za tebe", "ništa ne brini", "ma što god trebaš", "znaš koga ćeš zvati"... i slično. Ali, što se ispostavi na kraju svega? Rijetko kad se u „fatalnom“ trenutku svi ti „hvalisavci“ pojave za Vas. Zar nije tako? Mislim da je! Jer veliki smo svi na riječima, a jako malo nas to ispoštuje, kad je određenoj osobi u našem životu potrebno.
Zašto sam na početku spomenula Uskrs?
Spomenula sam iz razloga jer sam ja u tom citatu vidjela i osjetila Uskrs.

 

„ON“ je svoje ispunio za nas kako je i rekao! Zar nije? A mi? Zanijekali ga! Tako isto izdajemo ljude, jer ne ispunimo obećano! Ne uradimo određene stvari za ljude oko nas, ne budemo rame za plakanje u potrebi...
Puno je tih stvari na jednom mjestu, kad ih sve saberemo, koje pogrešno napravimo.

 

Voljela bih da se svi mi, bar u ovom Velikom tjednu pokušamo promjeniti. Jer ne možemo jedni bez drugih, zajednica je čudo. U jednoj suzi more boli, ali sve je to dio našega zivota. Zato budi oslonac, rame za plakanje, budi prijatelj koji neće izdati, zanijekati, prijatelj koji će prihvatiti poziv tvoje boli, a ne onaj koji će izdati. Zato upamtimo, i TI i JA da „NIKAD NIJE DOSTA DOBRIH LJUDI“.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
 • Istina27.04.2017 12:17 sati
  Ma šta koje ova, ee.. Adf samo čitaj i uču od ove...tj. ona ima svoje ime, nešto ćeš naučit. A ko je ova to je samo zavidnost to je naša cura, trebamo biti ponosni što i Grude ima ovakvih cura, da ih podržimo. Matea samo naprijed.
 • IVAN24.04.2017 15:39 sati
  KAŽE IZREKA DA JE NAJVEĆA SREĆA U ŽIVOTU: DRUGOGA UČINITI SRETNIM...BILO TO JEDNIM OSMJEHOM, NEKOM SITNICOM ILI JEDNOSTAVNO LIJEPOM RIJEČJU.
 • IVAN20.04.2017 10:48 sati
  „NIKAD NIJE DOSTA DOBRIH LJUDI“ SLAŽEM SE U POTPUNOSTI SA TVOJOM IZJAVOM. ŽIVOT BRZO PROĐE, A USPOMENE - KADA ČOVJEK POMOGNE ČOVJEKU U TEŠKOM TRENUTKU - TO ZAUVIJEK OSTAJE U ČOVJEKOVOJ PSIHI, DUŠI, SRCU. KOLIKO NAM, SVIMA, ČESTO, DOBRO DOĐE OSMIJEH NA NEČIJEM LICU KADA DOĐEMO U DOM ZDRAVLJA, ILI ZUBARU, ILI U TRGOVINU, ILI BILO GDJE, ODMAH NAM JUTRO - DAN POPRAVI. KAKO JE PREDIVNO PROČITATI KOLIKO LJUDI JE DALO KRV ZA OVU DVOJICU NAŠIH MOMAKA STRADALIH U UDESU KOD BATINA - ZADRU I ŠIMIĆA...SVE SU TO ZA NAS SITNICE, A ZA DRUGE LJUDE - ŽIVOT. ŽELIM TI, ISKRENO OD SRCA, SREĆU MATEA NA SVIM TVOJIM ŽIVOTNIM PUTEVIMA, POZDRAV IVAN LEKO, GRUDE.
 • Adf12.04.2017 12:28 sati
  Ko je sad ova?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio