Vozači, oprez! Zatvaranje cestovnih pravaca na području Imotskog za vrijeme Tour of Croatia
Datum objave: 20.04.2017   Broj čitanja: 203
3. etapa najvećeg biciklističkog spektakla, međunarodne utrke Tour of Croatia, starta danas u 11 sati s Trga Matice hrvatske u Imotskom.
Vozači, oprez! Zatvaranje cestovnih pravaca na području Imotskog za vrijeme Tour of Croatia

 

U to vrijeme ceste će se zatvarati etapno, najmanje pola sata prije prolaska natjecatelja, te će biti etapno otvarane za promet nakon prolaska sudionika.

 

Trasa utrke na dan 20. travnja 2017.

 

Imotski – očekivani početak u 11:00 sati (Šetalište Stjepana Radića, Ulica 3. imotske bojne, Fra Stjepana Vrljića, Vladimira Nazora, Put Crvenog jezera, Gojka Šuška) – Proložac Donji (D60) – Glavina Donja – Vukadinovići

 

Cista Provo – očekivani prolaz 12:00 sati (D39) – Šestanovac (D206) – Blato na Cetini (D6263) – D70 – Kneza Trrpimira, Poljičke kneževine – Perunova

 

Žrnovnica ( Korešnica – Starčevićeva) očekivani prolaz 13:05 sati – Solin (Antuna Gustava Matoša)

 

Kaštela očekivani prolaz 13:25 sati (D8)

 

Trogir- Boraja očekivani prolaz 14:25 sati

 

Vozači se mole da u tim vremenskim intervalima izbjegavaju navedene cestovne pravce te se koriste alternativnim pravcima. Zbog održavanja utrke očekuju se pojačane gužve i zastoji prometa, stoga molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i upućujemo ih na obvezu poštivanja prometne signalizacije.

 

Svi sudionici u prometu pozivaju se i na poštivanje zapovijedi, uputa i smjernica policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe organizatora utrke, kako svojim ponašanjem ne bi ugrozili vlastitu, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu, poručuju iz PU Splitsko-dalmatinske, prenosi Radio Imotski.

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio