Tešanj: Manijak silovao kravu, susjedi tvrde da teško živi otkad ga je ostavila supruga
Datum objave: 16.07.2017   Broj čitanja: 3293
Vidjela sam da je kravi dignut rep, Ago se popeo na kantu, a hlače su mu bile spuštene. Šokirala sam se, skoro sam pala i rekla sam mu: "Ago, što to radiš mojoj kravi?"
Tešanj: Manijak silovao kravu, susjedi tvrde da teško živi otkad ga je ostavila supruga

 

On mrtav hladan, samo se spustio s kante i otišao, ispričala je za Dnevni avaz Halima Spahić koja tvrdi da je njen susjed Ago B. u noći sa srijede na četvrtak oko 2 sata i 20 minuta silovao kravu.

 

Kako su supružnici Spahić ispričali policiji, tu noć probudio ih je lavež pasa. Izašli su na balkon i u štali čuli škripanje plastične kante. Ušli su i kako navode, tamo zatekli Agu B. da opći s kravom. Odmah su pozvali policiju i veterinare.

 

- Pregledom krave u prisustvu policije primijetili smo neobičan stav životinje što se tiče držanja repa, kod koje je bila prisutna bol prilikom pregleda i blago nabubrenje u vaginalnom dijelu - rekao je veterinar Alen Karadžehenemović iz Tešnja.

 

Osumnjičenog Agu B. branila je njegova sestra rekavši kako su ih supružnici Spahić nakon tog incidenta kamenovali i svašta im govorili. Spahići to negiraju.

 

Kako prenosi Dnevni avaz, mještani zaseoka Roše posvjedočili su o Aginom problematičnom ponašanju.

 

- On teško živi i napustila ga je supruga. Sa sestrom Sedifom ide i radi za dnevnicu kada ga netko pozove. Odao se i alkoholu. Ovo o čemu se priča, policija treba ispitati pa, ako bude kriv, neka odgovara – rekli su.

 

'Prodat ćemo kravu, a na prozor štale staviti metalne rešetke'

 

Agin prijatelj Edin Telalović rekao je da je Ago trenutačno u zatvoru. Halima i Izet Spahić pozvali su policiju, tužilaštvo i vlasti Tešnja da Agu smjeste u bolnicu ili zatvor.

 

Kako su naveli, kravu će prodati, a na prozor štale postavit će metalne rešetke. Više detalja znat će se nakon policijske istrage.

 

Dnevni Avaz

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio