Izetbegović primio bošnjačkog Gruđanina, sina mu, nevjestu i sestrića
Datum objave: 07.08.2017   Broj čitanja: 2124
Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je izaslanstvo nekoliko hrvatskih udruga sa sjedištem u Sarajevu, na čelu s Marinkom Pejićem, predsjednikom Hrvatskog narodnog vijeća BiH.
Izetbegović primio bošnjačkog Gruđanina, sina mu, nevjestu i sestrića

 

U izaslanstvu još su pored Marinka Pejića bili njegov sin Marijo Pejić, predsjednik Komisije za koordinaciju hrvatskih nevladinih udruga iz Sarajeva, Željko Gudelj, član Upravnog odbora Udruge organizatora otpora, umirovljenih i demobiliziranih branitelja HVO-a Sarajevo i sin od sestre Marinka Pejića, te gospođica Ivana Krstanović, PR hrvatskih nevladinih udruga iz Sarajeva, inače buduća nevjesta i Marijeva dugogodišnja djevojka.

 

Sin Marinka Pejića, podrijetlom Gruđanina, Marijo bio je direktor BHRT-a, a nakon prestanka mandata SDA i Bakir Izetbegović postavio ga je u Bosanski kulturni centar.

 

Obitelj Pejić preuzela je ulogu vodećih Hrvata u Sarajevu, postavivši se na stranu Bošnjaka, zatvarajući oči nad činjenicom da su svi Hrvati skoro napustili Sarajevo i da Bošnjaci Hrvatima biraju ilegalne i nelegitimne predstavnike, a za uzvrat su dobili praktički osnovne hrvatske udruge u Sarajevu koje se obilato financiraju od strane SDA politike.

 

Izetbegović tako nastavlja izgradnju antihrvatske platforme sa svojim sarajevskim plaćenicima koji se kriju iza hrvatskog predznaka.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Jakov13.08.2017 18:46 sati
    http://otporas.com/starohrvatski-pozdrav-hrvatski-dom-rod/
  • lav08.08.2017 23:59 sati
    šta će koda je zgodno danas 500 udruga vodit
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio