B2B BiH Vrijeme je za nove poslovne trendove! Registrirajte tvrtku i budite među najboljima!
Datum objave: 10.08.2017   Broj čitanja: 377
Klasična komunikacija i pristup kupcima i klijentima postali su prošlost! Podrškom najvećih bh. poduzeće B2B BiH predvodi bh. tvrtke ka njihovoj digitalnoj poslovnoj budućnosti.
B2B BiH Vrijeme je za nove poslovne trendove! Registrirajte tvrtku i budite među najboljima!

 

 

B2B BiH digitalna business web platforma povezati će tvrtke sa njihovim B2B i B2C kupcima i klijentima koristeći u svojoj strukturi suvremene i moderne poslovne IT alate integrirajući ih kroz sustav social networking-a, koji je danas vodeći način i pristup plasiranja proizvoda svim kategorijama i segmentima, omogućavajući brza i učinkovita rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika i aktivnosti svim ciljnim skupinama.

 

Advanced Business Search, News Feed innovative, Sales/Marketing, Direct communications, HR – Human Resources samo su neki su od alata koji čine strukturu platforme, a koji predstavljaju revoluciju i olakšanje poslovanja tvrtkama u BiH, jer će putem B2B BiH platforme moći manipulirati svim komunikacijskim i prodajnim aspektima svojih proizvoda i usluga.

 

Sadašnji i novi kupci i klijenti u oba segmenta B2B i B2C koristeći svoje korisničke profile putem gore navedenih alata, će lako i jednostavno dolaziti do novih, svježih i pravovremenih informacija koje dolaze iz firmi i njenih brandova.

 

Tvrtke registraciju mogu izvršiti na >>> www.b2bbih.ba

 

Interakcija i dinamičnost odvija se putem korisničkih profila firmi i krajnjih korisnika u realnom vremenu. B2B BiH firmama omogućuje manipulaciju svih prodajnih, komunikacijskih, branding i marketinških strategija svojih proizvoda i usluga u oba smjera, B2B i B2C.

 

Prateći najnovije trendove koji vladaju na međunarodnoj poslovnoj sceni, B2B BiH tvrtkama će omogućiti da sa svojim kupcima i klijentima komunciraju u pokretu i personilizirano.
Sam koncept B2B BiH projekta premijerno je predstavljen u Hotelu Europe u Sarajevu pred predstavnicima 100 najvećih bh. poduzeća i brojnim medijima, a koje su postale dio B2B BiH.

 

PR

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio