Donosimo najbolju momčad Lige mjesnih zajednica općine Grude 2017.
Datum objave: 13.08.2017   Broj čitanja: 1743
Grude Centar osvojio je još jednu Ligu mjesnih zajednica općine Grude. U finalnoj večeri kao glavna figura protiv Drinovaca prometnuo se Ivan Ćorluka strijelac izjednačujućeg pogotka, na kraju i pobjedonosnog u penalima.
Donosimo najbolju momčad Lige mjesnih zajednica općine Grude 2017.

 

Osim njega zabijali su još i Boris Miloš, Nikola Mikulić i Ivan Šimić. Mario Galić obranio je ključni penal i tako demotivirao protivnike. A Ante Ćorluka, on je polazišna točka igre Centra, od talentiranog dječaka postao je čovjek koji može sam odlučiti utakmicu.

 

S druge strane sjajne Drinovčane ove godine predvodili su Zvonimir Erkapić i Ivan Rogić, pojavio se odnekud odlični Robert Majić, uvijek je tu golovima David Pandžić.

 

Portal Grude.com i ove je godine izabrao najbolju momčad Lige mjesnih zajednica općine Grude.

 

Ponovno je tu 11 onih koji su u završnim utakmicama pokazali najviše, nekim potezom odlučili utakmicu. Pobjednik ima najviše igrača u momčadi, a onda slijede svi ostali, što je i logično.

 

Čestitamo najboljima i radujemo se godinama koje slijede. Ivan Ćorluka i Boris Miloš najdugovječniji su igrači u momčadi sezone otkad se portal Boboska, kasnije Grude.com bavi ovim izborom. Njima i svim drugim igračima želimo sreću u nastavku lige.

 

Grude.com

Donosimo najbolju momčad Lige mjesnih zajednica općine Grude 2017.
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio