Ljubuški će dobiti javnu podzemnu garažu
Datum objave: 13.09.2017   Broj čitanja: 167
Kao da su se zbog ljetne stanke vijećnici OV-a Ljubuški zaželjeli rada i rasprava pa je njihova 11. sjednica s 12 točaka dnevnog reda trajala tri i pol sata.
Ljubuški će dobiti javnu podzemnu garažu

Nakon odgoda na prethodnim dvjema sjednicama zbog opravdane odsutnosti ravnatelja Srećka Matića, na dnevni red je došla informacija o radu za 2016. i program rada za 2017. godinu Doma zdravlja Ljubuški, piše Večernji.

 

Vijećnici su postavili više pitanja o radu, posebice kada je riječ o čekanju i papirologiji kod liječnika obiteljske medicine, za koju je ravnatelj Matić rekao da u ZHŽ-u nije nikad zaživjela, i nakon odgovora ravnatelja, informacija je primljena k znanju. Slično je bilo i s informacijom o radu u 2016. i programu rada za 2017. ALBA-e Ljubuški, no i ona je primljena k znanju. Nakon stanke i dopune koja se odnosi na studente – djecu poginulih branitelja i invalida Domovinskog rata, usvojena je odluka o novčanoj potpori studentima u akademskoj godini 2017./2018.

 

Najveću pozornost vijećnika i žustru raspravu izazvale su točke – prijedlog odluke o zajedničkoj izgradnji javne podzemne garaže u središtu Ljubuškog (na sadašnjem parkiralištu iza zgrade policije i Vijećnice) i prijedlog odluke o davanju suglasnosti za zaduženje JP Parkovi, čija visina će ovisiti o nekoliko čimbenika, zbog čega se trenutačno ne može znati cijena, a mogla bi iznositi do milijun KM, piše Večernji.

 

Ipak, i te su odluke većinom glasova usvojene. Vijećnici su usvojili i odluku o novim cijenama za posjete i usluge na slapovima Kravica i upoznati s nacrtom odluke o određivanju mjesta za održavanje javnih okupljanja na području općine Ljubuški.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio