Grudske osnovne škole udružuju snage: Humanitarna akcija za Anu Ritu Puljić
Datum objave: 11.10.2017   Broj čitanja: 482
Tri grudske osnovne škole opet udružuju snage!
Grudske osnovne škole udružuju snage: Humanitarna akcija za Anu Ritu Puljić

"Proteklih dana ste u medijima mogli pročitati i čuti tužnu priču o malenoj djevojčici Ani Riti Puljić koja boluje od teške bolesti i za koju su joj potrebni ogromni novčani iznosi kako bi imala nadu u ozdravljenje. Išli smo i na koncert i slušali želje tog malog anđelčića.

 

Zbog toga smo se odlučili na humanitarnu akciju u naše tri osnovne škole.

 

Donirajte koliko možete, ali nek je od srca uz lijepe želje za ozdravljenje male Ane Rite. Akcija se održava cijeli ovaj tjedan", navedeno je na Facebook stranici OŠ Ruđera Boškovića Grude.

 

Inače, od humanitarnog koncertu „Hercegovina za Ritu“, održanom u Gradskoj športskoj dvorani u Širokom Brijegu, u organizaciji udruge Širokobriješke mame, a uz suorganizaciju HKK-a Široki, ukupno je prikupljeno 32.667 KM, koje će biti donirane obitelji male bolesne Ane Rite Puljić iz Stoca.

 

Od prodanih ulaznica prikupljeno je 18.858 KM. Posjetitelji su ulaznice od pet KM kupovali s većim novčanicama, a nisu uzimali ostatak novca, dok je od prodaje ulaznica tvrtkama prikupljeno 9.066 KM.

 

Prodajom pića na koncertu i prikupljanjem novca u donatorskim kutijama ostvaren je iznos od 4.743 KM. Troškove koncerta od 4.644 KM snijeli su sponzori, piše VL BiH.

 

„Velika nam je čast to što smo mogli ugostiti tri tisuće ljudi i pokazati obitelji Puljić da nisu sami u borbi za život svoga djeteta. Zahvaljujemo svim ljudima koji su pokazali kako hercegovačka srca kucaju kao jedno kad je viši cilj u pitanju, kao što je zdravlje djeteta. Cilj nam je širu javnost upoznati sa slučajem male Rite, i dalje smo uz obitelj Puljić, a ovo je dobar početak“, kažu Širokobriješke mame.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio