Novi izbornik: Nisam ni od Zdravka Mamića, ni od Šukera. Ničiji. Ja sam ponosni Livnjak!
Datum objave: 10.10.2017   Broj čitanja: 3551
Zlatko Dalić izišao je sa stadiona u Kijevu ozarena lica, ispričao se što je vodio utakmicu u trenirci.
Novi izbornik: Nisam ni od Zdravka Mamića, ni od Šukera. Ničiji. Ja sam ponosni Livnjak!

Znam da to nije primjereno, da je izbornik mora biti u odijelu, ali ovo je bila radna utakmica, a netko je i morao voditi zagrijavanje", pričao je Dalić te u mix zoni dodao zanimljivu izjavu koju nije rekao u kamere HTV-a.

 

"Idem se dobro odmoriti prvo, sutra idem u Split, gledati moj Varaždin, pa u posjet roditeljima u Livno. Kada sve ovo vidim, pitam se što to meni treba. Umjesto da odem u Abu Dhabi u patikama i kratkoj majici, kupat se godinu dana, radim i uzimam lovu. A ovdje se borim i odmah ne valjaš, ali to je Hrvatska", otkrio je zasad još uvijek privremeni izbornik i objasnio:


"Moram reći da sam se iznenadio koliko se negativnih stvari napisalo za mene u tako kratkom vremenu. Nisam ja ničiji, nitko me nije instalirao zbog svojih privatnih interesa, ja sam ponosni Livnjak i ponosni Varaždinac koji je prihvatio posao u najtežoj situaciji. Nikome ništa nisam dužan, podmetnuo sam leđa jer Hrvatska je za mene svetinja. Nisam ni od Zdravka Mamića, ni od Šukera. Ničiji. Mogao sam s ovom utakmicom sve izgubiti. Hvala dragom Bogu, hvala mojoj obitelji, a ovo u Hrvatskoj zaista... Prije sedam godina napustio sam Hrvatsku i napravio svoju karijeru sam, bez menadžera, bez agencije. U svijetu, krenuo od nule, i došao do finala Lige prvaka u Aziji. Imam preko četrdeset utakmica u Ligi prvaka", prenose Sportske novosti.

 

Rukavice je nakon susreta skinuo i legendarni Andrij Ševčenko...

 

"Hrvatska je općenito na višoj razini od nas, u smislu igre i fizičke pripreme, nismo mogli izdržati njihov ritam u drugom poluvremenu, a kad smo primili gol potpuno nam je palo samopouzdanje, pa smo se raspali. O svojoj budućnosti na klupi ne želim govoriti".

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Brankizio11.10.2017 09:50 sati
    Dalicu ne daj na vaznosti sta pisu lesinari .jer njima je cilj da izmisle neku spregu pa bilo skim i da te svrstaju tamo di oni zele.kod nas u livnu kazu za dobrim se konjom prasina dize.samo naprid kao i do sad pozzzzzz
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio