Mostar: Uručene diplome za 17 magistara farmacije
Datum objave: 13.10.2017   Broj čitanja: 1557
Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je upriličena svečana promocija druge generacije magistara farmacije Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Mostar: Uručene diplome za 17 magistara farmacije

Uz prigodnu svečanost dekanica Farmaceutskog fakulteta Monika Tomić uručila je diplome za 17 magistara farmacije.

 

”Dragi naši diplomanti, zbog vaše ozbiljnosti, ustrajnosti i odgovornosti, danas smo svi ponosni. Vama i svima koji dolaze svakako želim puno poslovnog i privatnog uspjeha”, kazala je dekanica Tomić.

 

Podsjetivši kako je ovo druga generacija magistara farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je naglasila da je utrt put kvalitetnom programu studiranja s kvalitetnim nastavnim kadrom, te da ne zaostaju za farmaceutskim fakultetima u BiH, ali i okruženju, piše Pogled.ba..

 

Stoga je uz dodjelu dekanove nagrade za najbolje studente prilikom svečanosti iskazala zahvalu svima onima koji su dali veliki doprinos pokretanju ovoga studijskog programa.

 

Zahvalnice je uručila između ostalih bivšoj rektorici Sveučilišta u Mostaru Ljerki Ostojić, dekanu Medicinskog fakulteta Milenku Bevandi, te dekanu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Mariju Vasilju.

 

Na ovoj svečanosti nazočio je veliki broj osoba iz znanstvenog, kulturnog i društvenog života iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Mostar: Uručene diplome za 17 magistara farmacije
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2017
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio