Slobodna Bosna tvrdi da će SDP-ov kandidat protiv Hrvata biti grobar 'HT-a' Slavo Kukić

Datum objave: 24.10.2017   Broj čitanja: 1322
Slavo Kukić iz Posušja, moralna vertikala prema mjerilu političkih Bošnjaka u BiH, bivši član Upravnog odbora RTV FBiH i bivši član Upravnog odbora HT-a Mostar, spominje se u kontekstu novog kandidata za člana Predsjedništva BiH ispred SDP-a BiH.
Slobodna Bosna tvrdi da će SDP-ov kandidat protiv Hrvata biti grobar 'HT-a' Slavo Kukić

 

Čovjek koji je povezivan s višemilijunskim zloupotrebama u HT Eronetu, a sinovima u naselju Knežija u Zagrebu pomogao da kupe stanove od 360 tisuća maraka tako bi mogao na megdan hrvatskim kandidatima za Predsjedništvo, a igra se na kartu da će Kukića podržati Bošnjaci, kao što su u dva navrata činili kada su birali Željka Komšića.

 

Ukoliko postane član Predsjedništva BiH Slavo Kukić može očekivati i da će njegovi ljudi ući u rukovodeće odbore Elektroprivrede HZ HB, s obzirom da je poznato da nije neki ljubitelj plaćanja struje ukoliko se može uključiti na neki ilegalni priključak.

 

Slavo Kukić danas piše kolumne i na antihrvatskim televizijama daje izjave protiv legitimnih i legalnih Hrvata u BiH, što je u sarajevskim medijima, koji daju podršku ostavljanju BiH "u amanet" Recepu Erdoganu, itekako poželjno.

 

Glava/Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio