Franjo Gregurić, hrvatski SOROS? I zašto mediji ne daju prostor Manolićevim optužbama

Datum objave: 08.11.2017   Broj čitanja: 2001
- Uništite herceogovački lobi! Tim riječim je navodno nekdašnji predsjednik Vlade Hrvatske Franjo Gregurić devedesetih godina krenuo u bitku protiv Hercegovaca.
Franjo Gregurić, hrvatski SOROS? I zašto mediji ne daju prostor Manolićevim optužbama

 

Njegov cilj bilo je stvaranje novih hrvatskih elita, bogataša koji će vedriti oblačiti državom u vremenu koje predstoji. Gregurić je prema pisanju portala Grude.com bio jedan od najžešćih rušitelja Miroslava Kutle, Ivića Pašalića i drugih hercegovačkih kadrova, a put je pripravljao nikome drugome nego Ivici Todoriću.

 

O njegovoj ulozi jučer je pred Saborskim povjerenstvom pričao Josip Manolić, no više je prostora dobio u svim medijima Gregurićev demantij nego Manolićevo svjedočenje.

Manolić je, naime, ustvrdio da su, kada je Franjo Gregurić postao predsjednik Vlade, 'otvorena vrata privatizaciji bez kontrole'. Rekao je i kako ne bi generalizirao da su Gregurić i Nikica Valentić odgovorni za kriminal u pretvorbi i privatizaciji, ali da su odgovorni u trenutku kada su bili na pozicijama. Ustvrdio je, upitan kako je Ivica Todorić u tri, četiri godine početkom '90-ih uspio pokupovati tolika poduzeća, da odgovore na pitanja o usponu Agrokora treba tražiti kod Vlade demokratskog jedinstva koju je vodio Valentić. A što se tiče Gregurićeve uloge, kazao je da je imao dosta grijeha u pretvorbi i privatizaciji.

 

Za Gregurića mnogi u tajnosti govore da je hrvatski SOROS, da sudjeluje u svim opasnim radnjama za društvo, ali djeluje iz sjene i nitko se ne usudi spomenuti njegovo ime. Manolić se usudio svjestan vjerojatno da pred kraj života, sada kada mu je 97 godina, ne može puno izgubiti.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio