Posao iz snova: Nude plaću od 13.000 dolara, a od radnika traže samo da uživa

Datum objave: 14.11.2017   Broj čitanja: 943
Natječaj za posao otvoren je prethodnih dana na web siteu za putovanja Cancun.com, koji je objavio oglas za novo zaštitno lice čiji će posao biti da jednostavno uživa u putovanjima i prima plaću za to.
Posao iz snova: Nude plaću od 13.000 dolara, a od radnika traže samo da uživa

Kako je objašnjeno, posao novog zaposlenog bit će da sjedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, posjećuje noćne klubove kao VIP gost, sudjeluje u raznim aktivnostima i sve to objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Fortune.

 

Za ovaj posao, novi radnik bit će plaćen 13.000 dolara mjesečno što je za šest mjeseci, koliko traje ugovor, ukupno 78.000 dolara, prenosi Radiosarajevo.ba.

 

Ponuđač ovog posla objašnjava da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu, a generalni menadžer Chad Mayerson, generalni menadžer stranice Cancun.com. kaže: 

 

"Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu. Zaista je riječ o jednoj o izvanrednih turističkih destinacija i želimo biti sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ostatku svijeta šta to Cancun ima da ponudi, od kulture i društva, do prelijepih hotela i nestvarnih plaža", dodao je on.

 


Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao.

Natječaj je otvoren do 17. prosinca, a možete ga pronaći na linku https://ceo.cancun.com/job-description.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio