Ukrao auto kako bi se pomirio sa suprugom pa se sam prijavio

Datum objave: 14.11.2017   Broj čitanja: 680
Tijekom ispitivanja optuženi je muškarac priznao nedjelo. Rekao je da se tog dana posvađao s izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu i napio.
Ukrao auto kako bi se pomirio sa suprugom pa se sam prijavio

Muškarac (32) iz Koprivnice nedavno je u večernjim satima ukrao renault clio u kojem je vlasnik ostavio ključeve.

 

Automobilom se odvezao do Zagreba i natrag, a sljedećeg se dana sam prijavio policiji. Automobil je neoštećen ostavio parkiran na parkiralištu koprivničkoga Gradskog groblja Pri sv. Duhu.

 

Policajci su ga nakon toga kazneno prijavili, a ovih su dana koprivnički tužitelji protiv njega podignuli optužnicu na koprivničkom Općinskom sudu.

 

Tereti ga se za kazneno djelo neovlaštene upotrebe tuđeg motornog vozila zbog privremene uporabe. Tužitelji od Općinskog suda traže da 32-godišnjaka proglase krivim i da ga kazne s šest mjeseci bezuvjetnog zatvora.

 

Tijekom ispitivanja optuženi je muškarac priznao nedjelo. Rekao je da se tog dana posvađao s izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu i napio.

 

"Silno sam je želio vidjeti. U dvorištu sam vidio parkirani automobil, a u njemu su bili ključevi. Automobilom sam se odvezao supruzi kako bih je vidio. Sljedećeg dana vratio sam automobil, parkirao sam ga blizu groblja i prijavio se policiji. Žao mi je što sam učinio, no to ne bi bilo tako da se nisam napio i posvađao s izvanbračnom suprugom", skrušeno je priznao i pokajao se optuženi 32-godišnjak.

 

Bez obzira na priznanje, kradljivcu automobila doista prijeti šest mjeseci iza rešetaka. Riječ je o muškarcu koji je dosad nekoliko puta pravomoćno osuđivan. U zatvoru je proveo godinu i devet mjeseci zbog kaznenih djela obijesne vožnje i nanošenja tjelesne ozljede. Dvaput je osuđivan uvjetnim zatvorom zbog teške krađe i dvaput zbog pokušaja teške krađe, piše podravski.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio