OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI: Netflix najavio treću sezonu serije ‘Stranger Things’

Datum objave: 02.12.2017   Broj čitanja: 296
Platforma za on line video emitiranje Netflix najavila je u petak u tvitu treću sezonu uspješne tv serije “Stranger Things” čija je druga sezona objavljena on line u listopadu.
OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI: Netflix najavio treću sezonu serije ‘Stranger Things’

“Trebamo li snimiti novu sezonu ‘Stranger Things'”, prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora.

 

Polovicom popodneva “da” je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika. I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: “Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno”.

 

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada, prenosi HINA.

 

Tu brojku kao ni druge koje su objavili neslužbeni izvori, nije potvrdio Netflix.

 

To odgovara odazivu na najpopularnije serije u SAD-u poput “Živih mrtvaca” koja je u prosjeku okupila u zadnjoj sezoni 16,4 milijuna tv gledatelja uživo.

 

Uspjeh je dakle zajamčio nove avanture skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani.

 

Smještena na početak osamdesetih godina, serija “Stranger Things” govori o kontaktima tog mjesta s paralelnim svemirom nazvanim “Upside Down” odakle dolaze čudovišna i moćna stvorenja.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio