Domagoj sretno! Gruđanin u finalu najpopularnijeg kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'

Datum objave: 04.12.2017   Broj čitanja: 2019
Četiri najbolja natjecateljska para stigla su do finalnog tjedna, a samo će jedan na kraju izaći kao pobjednik showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.
Domagoj sretno! Gruđanin u finalu najpopularnijeg kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj'

 

Među četvero finalista su i Zagrepčanka Morana i Gruđanin Domagoj. Ovo je tjedan u kojem moraju pokazati sve stečene kulinarske vještine i dati najbolje od sebe kako bi mogli konkurirati za laskavu titulu najboljih kuhara amatera, glavnu nagradu od 50.000 kuna te Prima kuhinju.

 

Četiri najbolja natjecateljska para stigla su do finalnog tjedna, a samo će jedan na kraju izaći kao pobjednik showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

 

Bada i Toca, Morana i Domagoj, Anto i Antonio te Andrej i Marijan ponosnim su osmjehom ušli u finalni tjedan popularnog kulinarskog showa. Ovo je tjedan u kojem moraju pokazati sve stečene kulinarske vještine i dati najbolje od sebe kako bi mogli konkurirati za laskavu titulu najboljih kuhara amatera, glavnu nagradu od 50.000 kuna te Prima kuhinju.

 

Pravila igre su sljedeća: u nadolazeća tri dana kandidate očekuje 'finalni turnir' – svaki dan će se jedan par boriti protiv drugog para te će se u tri dana svi međusobno izmiješati. Dva para na paralelnim radnim jedinicama pripremat će isti recept, a par koji ga bolje pripremi, osvojit će jedan bod. Žiri neće ocjenjivati svako jelo, već će samo odlučiti koji par je bolje pripremio zadani recept. Na taj način će svi odmjeriti snage sa svima, a na kraju tjedna će se dva para s najviše osvojenih bodova boriti za pobjedu!

 

„Od ovog tjedna očekujemo vrhunac svega, očekujemo da im je stalo, očekujemo jako dobru hranu i dobru borbu, očekujem da se bore za prvu nagradu jer kada si došao do ovog stadija natjecanja, šteta je ne računati da možeš pobijediti“, kazao je Mate Janković koji opravdano ima vrlo visoka očekivanja.

 

Domagoj, sretno!

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • IVAN06.12.2017 07:13 sati
    SRETNO DOMAGOJE, I NE GLEDAJ SAMO NA KUHANJE, POBOGU IMAŠ MORANU UZA SEBE, TAKVU DOBRU DJEVOJKU, PA AKO TI POBJEDA SLUČAJNO PROMAKNE, NEMOJ DA MORANA UTEKNE ;-) POZDRAV SUSJED IVAN, GRUDE.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio