47. Međunarodno natjecanje mladih u pisanju najljepšeg pisma u 2018. godini - Vrijedne nagrade

Datum objave: 06.03.2018   Broj čitanja: 797
Svjetska pošta unija (UPU) i ove godine organizira izbor najljepšeg pisma mladih.
47. Međunarodno natjecanje mladih u pisanju najljepšeg pisma u 2018. godini - Vrijedne nagrade

 

Natjecanje je dio međunarodnog natjecanja koje je organizirano kako bi se potaknulo razvijanje umijeća pisanja i promicanje međunarodnog prijateljstva. Pismo, koje će na natjecanju predstavljati BiH, odabrat će stručni žiri i poslati ga Međunarodnom uredu gdje će ući u konkurenciju za izbor najljepšeg pisma mladih u svijetu. Ove godine tema je "Zamisli na trenutak da si pismo koje putuje kroz vrijeme. Koju poruku želiš prenijeti svojim čitateljima?“

 

Na natjecanju mogu sudjelovati mladi od 9 do 15 godina starosti, a otvoreno je do 15. 4. 2018. godine. Troje prvoplasiranih učenika bit će nagrađeni tablet računalima i novčanim nagradama (300, 200 i 100 KM) kao i njihovi nastavnici materinskog jezika (100 KM). A preostali učenici od 4. do 10. mjesta bit će nagrađeni prigodnim poklonima.

 

Hrvatska pošta Mostar posebno će nagraditi prigodnim darom (u protuvrijednosti od 300 KM) školu sa svoga područja iz koje na adresu HP Mostar stigne najljepše pismo po mišljenju našeg vanjskog člana žirija.

 

Više informacija o natjecanju u pisanju pisama, možete dobiti putem telefona 036/445-092 ili na email na lidija.arapovic@post.ba.

 

Propozicije natjecanja možete pročitati na službenoj web stranici HP Mostar na linku bit.ly/pismo2018Propozicije .

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio