Fotoreportaža sa Auto Show Ženeva 2018 na kojem je bio naš Gruđanin

Datum objave: 12.03.2018   Broj čitanja: 747
Salon automobila u Ženevi poslužio je mnogima da pokažu napredak u odnosu na godinu ranije ili razdoblje kada su se imali čime pohvaliti.
Fotoreportaža sa Auto Show Ženeva 2018 na kojem je bio naš Gruđanin

 

Poslužio je i mnogim start-upovima za predstavljanje na tržištu, a svi su oni ondje došli s jakim argumentima da se o njima priča, prenosi vozim.hr.

 

Posebno u oči upadaju oni brutalno jaki jureći strojevi čije mašine u galop tjera više od 1000 ‘konja’. Ovih pet posebno se ističu…

 

Aston Martin Valkyrie AMR Pro
Kupce je već pronašao, ali će ga oni trebati pričekati još dvije godine. Kad ga dočekaju dobit će jurilicu sposobnu prebaciti 1100 konjskih snaga iz V12 motora hibridne tehnologije.

 

Zenvo TSR-S
Danski proizvođač imao se čime pohvaliti i u prošlosti, a sad ima i novi razlog kojim postaje tema razgovora. TSR-S pokreće 5,8-litreni V8 bi-supercharged motor sa 1177 KS. Ono što već godinama rade dodatno su pojačali.

 

Techrules Ren RS
Ima samo vozačko mjesto i nije namijenjen za cestovnu vožnju. Ima i šest električnih motora od kojih su dva na prednjoj te četiri na stražnjoj osovini i navodno 1287 konjskih snaga.

 

Corbellati Missile
Tvrdnja je proizvođača da ispod poklopca ovog hiperautomobila kuca 9,0-litreno biturbo V8 srce sposobno putem 6-stupanjskog mjenjača baciti snagu od 1800 KS na stražnje kotače i da će dotični probiti granicu od 500 km/h. Misija kojom se vode glasi nešto tipa ‘jedinstvene performanse i jedinstveni dizajn, baš poput dragulja’. A ovaj bi dragulj trebao biti najbrži na svijetu.

 

Rimac Automobili C_Two
Da posao zna, Rimac je dokazao svojim ranijim modelom Concept_One, a da ga je usavršio do te mjere da zauzima prvo mjesto ovog poretka potvrdio predstavljenjem modela C_Two. Električni automobil monstruoznih brojki u jurnjavu tjera 1914 konjskih snaga koji mu omogućuju da brzinu od 100 km/h dosegne za manje od dvije sekunde. Najavljena je proizvodnja 150 primjeraka, svi će biti proizvedeni u Hrvatskoj, a većina njih poslana izvan granice za startnu cijenu od 1,7 milijuna eura.

 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU Našeg fotogreportera Josipa Miloša

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio