Čovjek koji je skoro ubio promatrače izbora u BiH promatrao izbore u Azerbajdžanu

Datum objave: 12.04.2018   Broj čitanja: 524
Kabadahija Salmir Kaplan umjesto u zatvoru danas je u Azerbajdžanu i prima plaću da, vjerovali ili ne, nadgleda izbore u toj zemlji.
Čovjek koji je skoro ubio promatrače izbora u BiH promatrao izbore u Azerbajdžanu

 

Čovjek koji je zamalo oduzeo život mužu i ocu, predsjedniku općinskog izbornog povjerenstva Stolac Ivanu Periću, koji je nakon toga završio u Domu zdravlja Stolac. Još gore je prošao Član biračkog odbora stolačkog birališta Podgrad II Mario Raguž koji je bio hospitaliziran u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar i smješten u Jedinicu intenzivnog liječenja. Raguž i danas nosi teške traume zbog ISIL-ovskog napada bivšeg ministra kulture koji godinama živi na grbači građana, zahvaljujući stranci SDA.

 
 
Kaplan je unatoč tome što je zamalo oduzeo dva života u Stocu izgubio izbore.
 

"Neke od procedura koje se koriste u Azerbajdžanu nisu primijenjene u BiH", rekao je Kaplan, a s obzirom da su izbori za manje od pola godine nadamo se da Kaplan neće biti prvi koji te procedure u ovoj zemlji primjenjuje, s obzirom da su one koje je primijenio 2016. ostavile itekakav trag na zdravlje časnih ljudi.

 

Pojedine udruge najavile su pismo azerbajdžanskim vlastima kako bi ih upoznale s činjenicom da im je razbijač koji je zamalo usmrtio dvojicu ljudi nadgledao izbore.

 

Zasad, agencija Azertag nije napisala ima li novih Kaplanovih žrtava u Azerbajdžanu.

 

Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio