Kolindi protiv Praljka i Prlića pisao lijeni i ograničeni makarski prevarant

Datum objave: 15.04.2018   Broj čitanja: 1027
Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR) apelirala je da predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović oduzme odlikovanja pokojnom Slobodanu Praljku, Jadranku Prliću i Dariju Kordiću.
Kolindi protiv Praljka i Prlića pisao lijeni i ograničeni makarski prevarant

 

Inicijativa mladih za ljudska prava smatra da su najviši dužnosnici Republike Hrvatske – predsjednica i premijer “dužni distancirati se od zločinačke politike vrha Hrvatske prema BiH 1993.-1994.”.

 

No, kada se zagrebe ispod površine zanimljivo je kakvi se likovi motaju oko YIHR-a, a napose njihova biografija.

 

Tako je programski direktor i praktički najvažniji čovjek u ovoj udruzi Nikola Puharić poznat kao lijeni i ograničeni voditelj benzinske crpke u Makarskoj.

 

Naime, prije pet godina, umjesto da 835 tisuća kuna odnosi na banku, on je novce ostavljao u svojoj kući jer je, kako je policiji tada rekao, bio lijen da ode na banku i položi novce.

 

Dosjetljivi Puharić se nakon toga odlučio za novi, profitabilniji posao, a to je osnivanje udruge, pisanje kojekakvih stvari protiv hrvatskih naroda, što je postalo unosan biznis proteklih godina. I tako se on našao u YIHR-u.

 

Povezano:

https://www.grude.com/clanak/?i=63522&nikola-puharic-programski-direktor-yihra-demantirao-da-ima-veze-s-istoimenim-prevarantom-iz-makarske

 

Grude.com

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/podgora-utajio-gotovo-milijun-kuna-jer-je-bio-lijen-otici-do-banke/2305607/

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio