Bon Jovi, Moody Blues i Nina Simone ušli u Kuću slavnih rock and rolla

Datum objave: 15.04.2018   Broj čitanja: 364
Bon Jovi, Moody Blues, Dire Straits, The Cars, Nina Simone i Sister Rosetta Tharpe primljeni su u Kuću slavnih rock and rolla, čime su ušli u povijest glazbe.
Bon Jovi, Moody Blues i Nina Simone ušli u Kuću slavnih rock and rolla

 

 

Richie Sambora, prvotni gitarist skupine Bon Jovi, pridružio se ponovo bendu i u Public Auditoriumu u Clevelandu svirao u subotu hitove poput "You Give Love a Bad Name" i "It's My Life".

 

Moody Blues su izveli hit "Your Wildest Dreams", dok su pop izvođači novog vala The Cars svirali "Just What I Needed". Legenda soula Nina Simone i zvijezda gospela Sister Rosetta Tharpe, koje su bile inspiracija mnogim rokerima, ušle su postumno u Kuću slavnih. Britanski rokeri Dire Straits također su ušli u Kuću slavnih u "generaciji 2018.".

 

Izvođači koji su ostvarili velik utjecaj na razvoj i očuvanje rock and rolla stječu pravo biti izabrani i ući u taj ugledan klub 25 godina nakon objave prve snimke. O ulasku u Kuću slavnih odlučuje odbor od 900 članova.

 

Kuća slavnih sa sjedištem u Clevelandu, najpoznatiji je muzej rock and rolla posvećen najutjecajnijim glazbenicima, producentima i umjetnicima rock and rolla.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio