Nikola Puharić, programski direktor YIHR-a, demantirao da ima veze s istoimenim prevarantom iz Makarske

Datum objave: 15.04.2018   Broj čitanja: 588
Portal Grude.com ove nedjelje je objavio tekst o tome da je predsjednici Republike Hrvatske protiv Praljka i Prlića pisao "lijeni i ograničeni makarski prevarant".
Nikola Puharić, programski direktor YIHR-a, demantirao da ima veze s istoimenim prevarantom iz Makarske

 

U tekstu se navodi ime i prezime Nikole Puharića, kojeg smo povezali s Nikolom Puharićem sa sljedećeg linka: https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/podgora-utajio-gotovo-milijun-kuna-jer-je-bio-lijen-otici-do-banke/2305607/

 

S obzirom da se gospodin Puharić, programski direktor Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR) obratio portalu Grude.com s demantijem, navodeći da spomenuta osoba nema veze s njim, njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

 

Poštovani,
portal Grude.com dana 15.4.2018. objavio je članak naslova ‘’Kolindi protiv Praljka i Prlića pisao lijeni i ograničeni makarski prevarant’’ koji se nalazi na sljedećem linku:
https://www.grude.com/clanak/?i=63512.


U članku je iznesen niz neistinitih informacija i uvreda na moj račun.
Nikada nisam bio voditelj benzinske crpke u Makarskoj niti sam kako navodite u članku, umjesto da 835 tisuća kuna odnesem na banku, novce ostavljao u svojoj kući. Također, povodom navedenog nikada nisam razgovarao s policijom. Članak Jutarnjeg lista iz 2010. godine kojeg u tekstu navodite i iz kojeg uzimate informacije govori o osobi koja ima isto ime i prezime kao ja no ona nema nikakve veze s Inicijativom mladih za ljudska prava.
Na moj račun iznesene su i uvrede koje me temeljem neistinitih informacija karakteriziraju kao ''prevaranta'', ''lijenog'' i ''ograničenog''.
Sukladno pravilima i odredbama Vijeća za štampu BiH, Kodeksa za štampu i online medije Bosne i Hercegovine, kao i Zakonu o zaštiti od klevete Federacije Bosne i Hercegovine od vas tražim ispravku informacija navedenih u članku.
U suprotnom potpisnik ovog pisma će poduzeti daljnje pravne radnje sukladno zakonu.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio