Ekskluzivno: Pretučen je Zoran Čegar! Dan nakon što je izišao pred suca u Sarajevu

Datum objave: 17.04.2018   Broj čitanja: 7311
Pretučen je Zoran Čegar, legendarni branitelj Sarajeva koji je s policijskim specijalcima 1992. godine spriječio da JNA zauzme glavni bh. grad.
Ekskluzivno: Pretučen je Zoran Čegar! Dan nakon što je izišao pred suca u Sarajevu

 

On je danas zamjenik zapovjednika Federalne uprave policije, a njegovi problemi počeli su početkom prosinca prošle godine. Pretpostavljate, nakon što se usudio progovoriti o presudi u Haagu u kojoj se govori da je Hrvatska bila agresor na BiH.

 

Nakon toga Federalna uprava policije na čelu s "najopasnijim" Hrvatom, čovjekom bez ikakvih konkretnih rezultata, ali sa snažnom zaleđinom SDA, Draganom Lukačem, pokreće progon protiv Čegara, te je on pod disciplinskim postupkom.

 

Prema riječima našeg izvora, dužnosnika u institucijama Federacije BiH, Čegar je ozlijeđen prilikom obračuna boraca Armije s policijom u Sarajevu, kod Parlamenta, te ima ozljede glave i ruke. - Mislim da ovo nije bilo slučajno, s obzirom da se zna da je on jučer izišao pred suca zbog disciplinskog postupka, i to zbog intervjua kojeg je dao "Večernjem listu" početkom prosinca prošle godine. Ozlijeđena mu je glava, ima ozljede po tijelu, te se nalazi u bolnici - potvrdio nam je izvor.

 

Među rečenicama koje se zamjeraju Čegaru, nalazi se i ona u kojoj je stao u obranu Hrvatske. - Hrvatska, kao država, ispravite me ako lažem i nazovite me lažljivcem pustila je da preko njezina teritorija izbjegne više od milijun ljudi iz BiH za vrijeme rata. Čak 700.000 izbjeglica iz BiH je bilo smješteno u RH. Bili su siti i obučeni, a među njima je bila i moja obitelj. U Hrvatskoj je zbrinuto 15.000 ranjenika iz BiH. To jedna država agresor ne radi - kazao je i izazvao zgražanje najradikalnijih iz reda bošnjačkog naroda, a upravo takve je spasio devedesetih godina u Sarajevu.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ZOKAKAMATAR18.04.2018 12:12 sati
    ZORAN CHEG(EVARA)R JE JEDNO G***O OBICNO KRIMINALAC I KVAZI HEROJ ....P***A I BOLESNIK KOJI SE KRIJE IZA PENDREKA I POLICIJEPAPAK KOJI JE TRI MJESECA BIO U RATU I VASE RVATE REKETIRAO KIDNAPOVAO SRBE ZA PORODICU A SAD TUCE I NAS BALIJE....>A SVE SE ALLAHOM KUNE. P***Ahttp://www.nezavisne.com/novosti/bih/Prvi-obavjestajac-FUP-a-u-ratu-stotine-Srba-drzao-kao-taoce/187070https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/7456/zoran_chegar_reket_ucjene_iznude.html
  • Milenko Hiljo Lončar17.04.2018 21:10 sati
    Moj Zorane, reče ja tebi prije par mjeseci da ćeš glavu izgubiti u multietničkom Sarajevu.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio