HT Eronet: Nemamo veze s političkim SMS porukama

Datum objave: 18.04.2018   Broj čitanja: 253
HT Eronet priopćio je kako ta tvrtka nema nikakve veze sa SMS porukama političkog sadržaja koje su ovih dana stizale korisnicima tog telekom operatera
HT Eronet: Nemamo veze s političkim SMS porukama

. "U vezi SMS poruka koje su posljednjih dana stizale korisnicima HT Eroneta, a u cilju pojašnjenja i zaštite istih, te, ujedno, odgovora na pritužbe naših korisnika koje su nam stizale ili izravno ili putem medija, želimo istaknuti kako HT Eronet nema nikakve veze sa sadržajem tih poruka niti s davanjem naše baze pretplatnika trećoj strani", priopćeno je te tvrtke.

 

Iz HT Eroneta dalje navode kako su poruke stizale korisnicima čiji su podaci javno dostupni u imeniku HT Eroneta, na web stranici, što znači kako je svatko te podatke mogao iskoristiti u svoje promidžbene ili druge svrhe.

 

Iz mostarske tvrtke podsjećaju kako su kao pružatelji javnih mobilnih telefonskih usluga dužni uspostaviti i stalno ažurirati elektronski imenik s podacima o onim aktivnim korisnicima koji su dali suglasnost za prikaz njihovih osobnih informacija.

 

"Također, želimo istaknuti da svatko na komercijalnoj osnovi može kupiti broj te s njega odašiljati poruke, a zakonski podliježe sankcioniranju samo ukoliko su te poruke uvredljiva ili neprimjerena sadržaja", navode iz HT Eroneta.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio