HT ERONET i ove godine partner Večernjakova pečata

Datum objave: 14.05.2018   Broj čitanja: 1532
HT Eronet i ove je godine partner Večernjakova pečata koji se, nema dvojbe, pokazao i dokazao kao društveni događaj godine u BiH. Večernjakov pečat počinje večeras, od 21 sat, u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.
HT ERONET i ove godine partner Večernjakova pečataSuradnja s ustanovama, institucijama, kulturnim i sportskim manifestacijama i projektima, potpora projektima za djecu i mlade, projektima usmjerenim na razvitak lokalne zajednice, manifestacijama od šireg društvenog značaja, za HT Eronet potvrda su društvene odgovornosti.

 

Večernjakov pečat, na pravi način, promovira pozitivne vrijednosti - postignuća, događaje, uspjehe, osobe koje su obilježile prethodnu godinu, i podsjeća na sve ono što je iza nas.
Predsjednik Uprave Vilim Primorac ističe:
"Večernjakov pečat, slobodno možemo kazati, dovodi i ove godine Europu u Mostar. Moram istaknuti visoku organizacijsku uigranost tima Večernjakova pečata, koja nama, kao društveno odgovornoj tvrtki, predstavlja dodatni motiv za sudjelovanje u ovoj manifestaciji, a na taj način, zajedničkim angažmanom, podižemo kvalitetu društvenog života zajednice u cjelini.

 

Večernjakov pečat također je prigoda za promociju naših poslovnih potencijala, a na obostrano zadovoljstvo i nas i naših korisnika. Jedan od razloga što smo odlučili podržati upravo ovaj projekt jest što on promiče onu ljepšu, pozitivnu, svijetlu stranu života, a jedan je od rijetkih koji se održao gotovo dva desetljeća.

 

Večernji list, kao jedan od najutjecajnijih medija u regiji, uspio je ono što malo komu uspijeva - u jednoj večeri, na jednome mjestu, okupiti predsjednike, veleposlanike, crkvene velikodostojnike, kulturnjake, sportaše, zapravo - osobe iz svih sfera društvenog života.

 

Popis osoba dobitnika laureata za Osobu godine u prethodnim razdobljima, kao i zasluge i društveno djelovanje nominiranih kandidata za ovu godinu, najbolje potkrepljuju tezu o značaju događaja za cijelu našu zajednicu. Inače, najbolji dokaz prisutnosti HT Eroneta u zajednici jest sudjelovanje ili potpora u projektima koji promoviraju istinske vrijednosti, uspjehe, potiču kreativnost, humanost, edukaciju, sportsku i svaku drugu izvrsnost."

 

Potpora društvenim događajima i manifestacijama, sportskim zbivanjima i klubovima, uspješnim pojedincima u svim sferama života, onima koji se ističu po svojoj izvrsnosti, potpora humanitarnim projektima i akcijama, uspjesima mladih ljudi i kreativaca, općenito – uspjesi i postignuća u društvenoj zajednici, osnovni su postulati društveno odgovornog djelovanja HT Eroneta u zajednici.
Upravo u ovo doba godine, u Mostaru se odvija i Mostarsko proljeće, manifestacija kojoj HT Eronet pruža potporu od prvog dana.

 

Spomenimo i Mostar film festival, Dane hrvatskoga filma u Orašju, Mostar Summer Fest, Mediteran Film Festival, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru...

 

Nedavno je potpisan i Sporazum o suradnji sa Sveučilištem u Mostaru koji donosi bezbroj novih mogućnosti i za jednu i drugu stranu, pozicionira HT Eronet kao strateškog partnera Sveučilišta i apostrofira važnost suradnje gospodarskog sektora i akademske zajednice. Društvo znanja, vještina, izvrsnosti i vrhunskih kompetencija, ono je čemu svi zajedno trebamo težiti.

 

PR

 

HT ERONET i ove godine partner Večernjakova pečata
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio