Osvajanje lutrije: Ovo su dokazano najsretniji brojevi

Datum objave: 15.05.2018   Broj čitanja: 500
Dobitak na lutriji čest je san smrtnika kao rješenje svih problema, a u cijeloj priči neki se brojevi doista češće izvlače..
Osvajanje lutrije: Ovo su dokazano najsretniji brojeviLoše su vijesti kako su vaše šanse da osvojite veći iznos na lutriji poprilično male - zapravo je vjerojatnije da će vas udariti munja, zdrobiti meteor ili ubiti samoposlužni aparat za sokove i grickalice.

 

S druge strane, dobra vijest je, barem sudeći prema velikoj britanskoj analizi, da su neki brojevi doista "sretniji" od drugih, odnosno statistički se znatno češće izvlače u dobitne.

 

Sretan i nesretan broj
Naime, kao dokazano najsretniji broj istraživači su izdvojili broj 16. Jednako tako, promatrali su i broj koji se najmanje puta izvukao otkad traje studija (oko godinu dana) i utvrdili da je po tom kriteriju najnesretniji broj 18. U obzir su uzeti rezultati izvlačenja iz cijelog svijeta, a napravili su listu najčešće i najmanje izvlačenih brojeva.

 

Najsretniji brojevi 16 22 28 37 6 3

Najnesretniji brojevi 18 46 40 41 32 36

 

Lutrija ipak nije sreća
Istraživanja pokazuju da osvajanje lutrije ne znači da će dugoročno doći do poboljšanja kvalitete života. Prema Forbesovu istraživanju, čak trećina dobitnika na lutriji bankrotira, a mnogo više ih pati od depresije, razvoda ili čak i samoubojstva.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio