Posušanka Iva Ćuk pobjednica Female Engineers MOL programme 2018.

Datum objave: 16.05.2018   Broj čitanja: 1431
Finalno natjecanje u Budimpešti je trajalo 2 dana, a sastojalo se od dva izazova.
Posušanka Iva Ćuk pobjednica Female Engineers MOL programme 2018.

Između nekoliko stotina prijava studentica polaznica STEM fakulteta iz 7 država: Hrvatske, Danske, Mađarske, Italije, Pakistana, Rusije i Slovačke nakon prvog kruga, koji se sastojao od predaje osobnih podataka (CV, dokaz o znanju engleskog, dokaz o školovanja) i eseja, rješavanja online izazova te telefonskog razgovora na engleskom, Posušanka Iva Ćuk je odabrana među 12 finalistica (3 iz Hrvatske, 3 iz Mađarske, 3 iz Pakistana, 1 iz Slovačke i 2 iz Danske) koje će svoje vještine pokazati na finalnom natjecanju u Budimpešti.

 

Finalno natjecanje u Budimpešti je trajalo 2 dana, a sastojalo se od dva izazova.

 

U prvom su finalistice bile podijeljene u 3 grupe, te je svaka grupa trebala riješiti zadani strateški izazov (razviti dugoročnu strategiju).

 

Zadatak Ivine grupe (u kojoj su uz nju bile predstavnice Danske, Mađarske i Pakistana) je bio: „Treba li MOL ući u posao recikliranja plastike“.

 

U 24 sata morale su pripremiti pripremu rješenja (razraditi svaki korak: cilj, strategija, financije, analiza) te prezentaciju. Drugi izazov je bio pojedinačni razgovor s povjerenstvom sačinjenom od 7 čelnika MOL grupe te organizatorice cijelog natjecanja.

 

Nakon izazovnog, inspirativnog i stresnog natjecanja Ivina grupa je dobila pozitivne komentare ohrabrenja i posebne pohvale od strane članova povjerenstva, a Iva Ćuk je proglašena jednom od tri pobjednice natjecanja (druge dvije su studentice iz Slovačke i Pakistana).

 

Još jednom velike čestitke našoj Ivi Ćuk-piše na službenim stranicama Prirodoslovno matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a čestitkama se pridružujemo i mi, piše Radio Posušje.

Posušanka Iva Ćuk pobjednica Female Engineers MOL programme 2018.
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio