Orban: Čuvat ćemo Europu od osvajača s Istoka! Masovna migracija može dovesti do 'smrti naroda'

Datum objave: 21.05.2018   Broj čitanja: 2737
Viktor Orban je nakon nedavne uvjerljive pobjede na izborima proglasio kraj “liberalne demokracije” u Mađarskoj i dao obećanje da će sačuvati kršćanske vrijednosti i slobodu Mađarske.
Orban: Čuvat ćemo Europu od osvajača s Istoka! Masovna migracija može dovesti do 'smrti naroda'

 

“Vrijeme liberalne demokracije je završilo. Nismo prikladni zaštititi ljudsko dostojanstvo, omogućiti slobodu, ne možemo više jamčiti fizičku sigurnost i više ne možmo održavati kršćansku kulturu” – rekao je Orban.

 

Mađarska je izgradila “kršćansku demokraciju dvadeset prvoga stoljeća koja jamči ljudsko dostojanstvo, slobodu i sigurnost”, kao i da “štiti tradicionalni obiteljski model” – kazao je premijer.

 

Dodao je: “Mi smo kršćanski demokrati i želimo kršćansku demokraciju”.

 

Orban je rekao kako se neće usuglasiti sa migrantskim kvotama nametnutih od strane EU, upozoravajući kako masovna migracija “može dovesti do smrti naroda”, i obećao je obraniti interese mađarskih građana i zaštititi kršćanske vrijednosti.

 

Pozvao je Europsku uniju da se “vrati u stvarnost”, rekavši kako bi EU trebala napustiti “deluzionalne noćne more” Sjedinjenih Država Europe i umjesto toga biti “savez slobodnih naroda”.

 

Nedavno je za "Bild" ovakav ulazak u Europu ljudi s istoka nazvao invazijom. - Izbjeglice su izvršile invaziju na Europu, oni nisu kucali na vrata, nego su ilegalno prolazili kroz njih.

 

Također, nedavno ga je razljutila činjenica da Europska unija iz Proračuna više novca želi izdvojiti za migrante nego za europske poljoprivrednike. Rekao je da migrantima ne treba dati ni centa i da Mađarska neće izglasati Proračun dok je ovakav odnos.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio