Druker Davor Ivo Stier! Plan 'argentinskog vojnika' bio je utopiti ratnika Milijana Brkića

Datum objave: 05.06.2018   Broj čitanja: 1524
“Znaš li, Andrej, da ti Milijan Brkić radi o glavi?" - to pitanje postavio je Davor Ivo Stier predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću pola sata prije početka sjednice stranačkog vrha.
Druker Davor Ivo Stier! Plan 'argentinskog vojnika' bio je utopiti ratnika Milijana Brkića

 

Davoru Ivi Stieru to je bilo alibi pitanje kako bi sačuvao sebe i kako ga Andrej Plenković ne bi smijenio. Prema riječima ljudi bliskih Andreju Plenkoviću, Stier je počeo bulazniti o tome kako Milijan Brkić ni od čega neće prezati da sruši Andreja Plenkovića.

 

Kurtoazno ili pak svjesno, vrijeme će pokazati, Plenković mu je odgovorio: Sve znam.

 

Stier je na kraju ipak smijenjen s mjesta političkog tajnika.

 

Plaća 24 tisuće kuna

 

Davor Ivo Stier je prema ekstremnim desničarima pravi prototip Hrvata. Iako je njegov najveći doseg da je on rođen 1972. godine i da je bio ratno sposoban za vrijeme Domovinskog rata, ali je u Hrvatsku odlučio doći tek 1996., eto da bi pokazao svoje hrvatstvo upravo onda kada je Hrvatska pobijedila rat.

 

A sada tko je čovjek kojeg je odlučio danas izdati poput pojedinih svojih uzora koji su 1940-ih izdali svoju državu i pobjegli? 

On je Milijan Brkić, čovjek besprijekornog ratnog puta, hrvatski vojnik, branitelj, dozapovjednik kasnije i zapovjednik Specijalne policijske postrojbe Alfe - heroj rata! Cilj Davora Ive bio je da Milijana Brkića, u ratu besprijekornog čovjeka omalovaži, da na njega prebaci krivnju, da se njega Plenković riješi... sve samo da ne dira njegovu u Argentini zasluženu plaću koju od 1996. zarađuje, prodajući naknadnu pamet i igrajući na emocije hrvatskog naroda, naroda od kojeg uzima veliki novac.

 

U vremenu premijerke Jadranke Kosor Davor Ivo Stier je imao plaću 24 tisuće kune. Veću nego što je ona imala kao premijerka.

 

Domoljub na riječima, Hrvatsku je obilato iskoristio nakon 1996. i dolaska iz Argentine. Da je koju godinu ranije došao, nitko mu ništa ne bi zamjerio. I na kraju svoje misije, da bi bio veći Hrvat od, primjerice, Milijana Brkića, odlučio je premijeru Plenkoviću pričati protiv ratnog heroja i amnestirati se od izdaje, novom izdajom.

 

Završeno je Davore Ivo.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio