'I čistačica će imati 1.000 eura': Zdravko Mamić novi predsjednik HNK Grude ?

Datum objave: 07.06.2018   Broj čitanja: 5924
Mjesecima već klub s Elić Luke muku muči s pronalaskom čovjeka koji će stati na čelo kluba u turbulentnim vremenima. Rješenja za sada nema, premda je bilo nekih spekulacija o novom čelniku.
'I čistačica će imati 1.000 eura': Zdravko Mamić novi predsjednik HNK Grude ?

 

Klub kojeg su osnovali Drago Herenda, Jozo Zorić, Viktor Pešorda, Dominik Andrijanić, Stjepan Mikulić, Vladimir Ćorluka, Srećko Vlašić, Rafael Jurčić, Dragoljub Bošković, Mile Perić, Stojan Lukenda i drugi važni ljudi toga vremena igrao je Premijer ligu početkom milenija, osminu finala Kupa BiH 2013., dao je nogometu Zdravka Jurčića Miša, igrača i trenera Krunoslava Jurčića, Gorana Marića, Vladimira Ćutuka i mnoge druge, ali posljednjih godina situacija u klubu nije zadovoljavajuća.

 

U idućoj sezoni, ako HNK Grude žele ostati u Drugoj ligi Federacije BiH, moraju napraviti veliki pothvat, a to je biti među 6 najboljih ekipa, što bez glave kluba i rukovodstva neće biti nimalo jednostavno.

 

Zdravko Mamić koji se trenutno nalazi u Hercegovini i u kojoj će ostati barem do pravomoćne presude u hrvatskom i nogometu ovih prostora vjerojatno će trebati neki izazov. Čovjek koji je prodao i slamu i zlato i u Hrvatsku donio milijune eura, više nego većina političara poput Jovanovića, Josipovića i sličnih neprijatelja hrvatskog naroda i kvazi gospodarstvenika i kod kojeg je i čistačica imala plaću od 1.000 eura bio bi itekako osvježenje za nogomet u Hercegovini.

 

Naravno, imao bi Mamić i kontra struju, ali barem na tribinama HNK Grude ne bi kao dosad bilo 10-ak nogometnih entuzijasta nego bi se konačno stvorila atmosfera koja priliči jednom sportskom kolektivu.

 

Starine Mamića upravo i jesu s područja općine Grude, odakle su kasnije odselili u Tomislavgrad, stoga o ovoj inicijativi treba ozbiljno razmisliti.

 

Grude.com

'I čistačica će imati 1.000 eura': Zdravko Mamić novi predsjednik HNK Grude ?
TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • jozo07.06.2018 15:16 sati
    ajde ******** ****** ***** sa ovim
  • Torcidas07.06.2018 12:17 sati
    ******* te na ***** ***********,ima li gnk dinamo atmosferu na stadionu?
  • Zdravko Mamić official07.06.2018 11:52 sati
    😂😂😂😂😂😂😂
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio