CRNE BROJKE U zapadnoj Hercegovini, u tri dana 18 prometnih nesreća, 14 osoba ozlijeđeno

Datum objave: 11.06.2018   Broj čitanja: 441
U protekla tri dana u Županiji Zapadnohercegovačkoj evidentirano je 18 prometnih nesreća, jedno narušavanje Javnog reda i mira i tri kaznena djela, naveo je MUP ŽZH u biltenu “Halo 122”.
CRNE BROJKE U zapadnoj Hercegovini, u tri dana 18 prometnih nesreća, 14 osoba ozlijeđeno

Evidentirano je 18 prometnih nezgoda, od toga četiri s većom materijalnom štetom i 14 s manjom materijalnom štetom u kojima je 14 osoba zadobilo tjelesne ozljede.

 

Evidentirana su tri kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv imovone KZ F BiH. Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje.

 

Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje.

 

Evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira.

 

Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a.

 

U petak u 12.55 sati, dogodila se prometna nezgoda u Ljubuškom, u mjestu Humac – u ulici Rimska Cesta. U nesreći su sudjelovala dva vozila, a pričinjena je manja materijalna šteta.

 

U subotu u 08.00 sati, dogodila se prometna nezgoda U Ljubuškom, u mjestu Šipovača, gdje su također sudjelovala dva vozila, a pričinjena manja materijalna šteta.

 

Isti dan, u 09.45 sati, dogodila se prometna nezgoda u mjestu Vitina ( Ljubuški ), a pričinjena je manja materijalna šteta. U ovoj nesreći sudjelovala su dva vozila , a dvije osobe su lakše ozlijeđene.

 

Kako javlja Civilna zaštita ŽZH, u subotu u 12.15 sati, dogodila se prometna nesreća u Širokom Brijegu, u mjestu Trn, a pričinjena je veća materijalna šteta.
U ovoj prometnoj nesreću sudjelovala su dva teretna.

 

Također, u subotu u 13.55 sati, dogodila se prometna nezgoda Širokom Brijegu, u mjestu Privalj – Musina Strana, gdje je šest osoba zadobilo ozljede. U ovoj prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, a pričinjena je veća materijalna šteta.

 

U nedjelju u 03.50 sati, dogodila se prometna nezgoda u Ljubuškom, u ulici Vitinska . Kako navodi Civilna zaštita ŽZH, riječ je o samoslijetanju. Pričinjena je veća materijalna šteta, a dvije osoba zadobile tjelesne ozljede.

 

O ostalim prometnim nesrećama na području Županije Zapadnohercegovačke nema informcija, piše Dnevnik.ba.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio