Za pomoć sugrađanki don Anto Ledić spreman prodati automobil

Datum objave: 13.06.2018   Broj čitanja: 265
Don Ante Ledić, kojeg ne treba posebno predstavljati javnosti, nastavio je svoj humanitarni rad i uputio je apel u ime obitelji Adžaip u cilju osiguranja sredstva za hitno operativno liječenje Dijane Adžaip.
Za pomoć sugrađanki don Anto Ledić spreman prodati automobil

Grupa humanih žitelja općine Novi Travnik, koje predvodi don Anto Ledić, nekadašnji predsjednik Odbora za međureligijsku suradnju u Zenici, a danas u župničkoj službi u ovom dijelu Središnje Bosne pokrenuli su humanitarnu misiju pomoći sugrađanki Dijani Adžaip, kojoj je dijagnosticirana bolest tumor na mozgu.

 

Prema trenutnim informacijama ova žena se može uspješno operirati jedino na Poliklinici „Radiochirurgia Zagreb“ u Svetoj Nedelji, a radi se o osobi koja je žiteljima Novog Travnika poznata kao humanitarka i društvena aktivistica, javlja Zeda.

 

Don Ante Ledić, kojeg ne treba posebno predstavljati javnosti, nastavio je svoj humanitarni rad i uputio je apel u ime obitelji Adžaip u cilju osiguranja sredstva za hitno operativno liječenje Dijane Adžaip.

 

"Cijena ove operacije je 21.000 KM, odnosno 80.000 kuna. Budući da obitelj Adžaip nije u mogućnosti platiti ovu operaciju, molimo sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu kako bi smo spasili ovu ženu. Vrijedno je spomenuti da su njezin suprug Nebojša-Džaja, jedan od legendarnih glazbenika u BiH, i njihova kćerka Aria sudjelovali na stotinama humanitarnih koncerata za različite potrebe, za bolesne, siromašne, bolnice, udruge, vjerske objekte… Sada je potrebno da mi, pomažući izlječenju njihovog člana obitelji, pokažemo da nismo zaboravili njihovu plemenitost.

 

Pomažući druge pomažemo sebe!

 

Uplate možete izvršiti na: NEBOJŠA ADŽAIP Bosanska 27.,

 

72270 Travnik

 

INTESA SANPAOLO BANKA: 1542069967365963

 

Broj računa: 673659-21-102429

 

Za uplate iz inozemstva: NEBOJŠA ADŽAIP

 

INTESA SANPAOLO BANKA

 

OBALA KULINA BANA 9A 71000 SARAJEVO

 

1542069967365963

 

IBAN: BA391542069967365963

 

SWIFT: UPBKBA22

 

Unaprijed zahvaljujem u svoje osobno ime i u ime obitelji Adžaip", napisao je obraćajući se dobročiniteljima, don Anto Ledić. Don Ante Ledić je uvjeren da će ova humanitarna akcija se uspješno privesti kraju i da će se osigurati sredstva za operaciju Dijane Adžaip.

 

"Od srca hvala svima koji se žele uključiti u ovu akciju, a u slučaju da se u skorije vrijeme ne prikupe neophodna i potrebna sredstva za operaciju, ja ću svoje osobno vozilo marke Opel dati na aukciju i sav novac usmjeriti u fond za liječenje naše Dijane", kazao je za Zedu novotravnički župnik don Anto Ledić, prenosi vecernji.ba.

 

Foto: Klix.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio