Grudski kafići spremni! Pripremljene navijačke zone, nagradne igre i obilje nogometa

Datum objave: 14.06.2018   Broj čitanja: 1553
Kada Robbie Williams iziđe na stadion Lužniki u srcu Moskve, svijet će se zaustaviti! Početi će uvodni dio otvaranja 21. Svjetskog nogometnog prvenstva.
Grudski kafići spremni! Pripremljene navijačke zone, nagradne igre i obilje nogometa

 

Otvaranje je danas u 17.00 sati, a sastaju se Rusija i Saudijska Arabija.

 

Grudski kafići su, prema informacijama s terena, potpuno spremni za ovogodišnje natjecanje. Neki su već u kockastim bojama, pripremljene su navijačke zone, biti će i nagradnih igara, pića i grickalica do mile volje...

 

Tradicionalno, najveća gužva stvarati će se kod Srednje škole Antuna Branka Šimića u Grudama u zoni objekata od škole prema Parku hrvatskih velikana gdje su: Bellamy, Jimmy Woo, Ajduk... koji uvijek tijekom prvenstava stvaraju pozitivnu nogometnu atmosferu.

 

Udruga 'Uvijek vjerni' biti će stacionirana u caffeu Victoria, na adresi Bili Brig.

 

Neke navijačke ekipe s područja općine Grude već su krenule put Rusije, druge se pripremaju ići u eliminacijskoj fazi ako se Hrvatska plasira dalje.

 

Prvenstvo od 12 milijardi eura može početi! Danas od 16.30 sati kada počinje revijalni program budite uz male ekrane. A u subotu od 21.00 sati Hrvatska igra prvu utakmicu protiv Nigerije. Tijekom utakmice moguće je teže prometovanje upravo kod Srednje škole u Grudama, kao što je bilo i dosadašnjih godina pa se vozače poziva na oprez.

 

Svi ugostiteljski objekti koji organiziraju gledanje utakmica na mail adresu portala: info@grude.com ili na Facebook portala Grude.com mogu poslati atmosferu iz svog objekta i portal Grude.com će je objaviti u tekstovima vezanima za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo.

 

Svjetsko prvenstvo na portalu Grude.com pratite uz FRANCK snack proizvode.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio